• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Grupy facebook

Kobieta

Jestem_Zwariowana

Cichy Podglądacz
Cześć, wpisujcie grupy fb na których można poznać ludzi do seksu, gdzie można wymieniać się swoimi spostrzeżeniami :)

Ja znam takie:

Kobieta

PoznamPana

Cichy Podglądacz
Może to nie jest grupa stricte o sexie, ale udało mi się znaleźć tam faceta do spotkań. Jedna z większych tego grup na facebooku

Mężczyzna

Grubykutas

Seks Praktykant
Cześć, wpisujcie grupy fb na których można poznać ludzi do seksu, gdzie można wymieniać się swoimi spostrzeżeniami :)

Ja znam takie:

To pisz na priv;) poznamy się

Mężczyzna

dexu

Cichy Podglądacz

Ja znam takie:

Ja też znam takie ale większość to fejk konta

Mężczyzna

EntuzjastaSexu

Nowicjusz
Może to nie jest grupa stricte o sexie, ale udało mi się znaleźć tam faceta do spotkań. Jedna z większych tego grup na facebooku
Myślę że tu też by ci się udało, sam szukam chętnych kobiet na ciche spotkania. Na FB przeszukałem masę grup, i większość z nich to same fake i naciągaczki. Jestem nadziei że na takich forach choć jest już ich mało można kogoś poznać ciekawego.