• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Gospodyni

Mężczyzna

marcin423

Cichy Podglądacz
Całe życie mieszkam w mieście, ostatnio jednak byłem u znajomych na wsi i...

Niesamowicie nakręcił mnie widok sąsiadki - żadna miss, ale krągła blondynka około 40 która w szortach robiła jakieś prace ogródkowe, miała też spory dekolt i duże piersi. Od tamtej pory niesamowicie mam ochotę na seks z taką "gospodynią", nie żadną wielkomiejską modelką, ale właśnie na taki brudny, ostry seks z taką wiejską kobietą, najchętniej w stodole lub innym pomieszczeniu gospodarczym.

Czy ktoś jeszcze ma takie upodobania?

Mężczyzna

Pieszczoch

Seks Praktykant
Całe życie mieszkam w mieście, ostatnio jednak byłem u znajomych na wsi i...

Niesamowicie nakręcił mnie widok sąsiadki - żadna miss, ale krągła blondynka około 40 która w szortach robiła jakieś prace ogródkowe, miała też spory dekolt i duże piersi. Od tamtej pory niesamowicie mam ochotę na seks z taką "gospodynią", nie żadną wielkomiejską modelką, ale właśnie na taki brudny, ostry seks z taką wiejską kobietą, najchętniej w stodole lub innym pomieszczeniu gospodarczym.

Czy ktoś jeszcze ma takie upodobania?
One są esencja kobiecości obfite mięciutkie i zdrowe 😈 też bardziej wolę kiedy kobieta właśnie taka jest naturalna i zdrowa Może być ze wsi jeśli potrafi o siebie zadbać to niczym nie odstaje od gwiazd wypindrzonych w solariach

Kobieta

Lady Agatha

Seks Praktykant
Bierzcie panowie takie, co masło robią.

MWFlYTRhYjYnDi9nfRNvI2RWez07SmF1M05jdn0nYmFyXCFtZFpiMS8APCY3GCJ5IR4sJDMfPXk2AHY1IgFiIXdDPT0hGCE2P0M8OTANKXhxW25sal99M2taaGZmRXllIFh0bTNZKHp3CGpnZlksMidYOGFwFQ

adamoginski

Erotoman
Strasznie się tym podjarałem. Jeszcze po wszystkim taka jajecznica z jajek od szczęśliwych kurek i chrupiący ciepły chleb. Omnomnomnomnomnom

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry