• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

GG

Mężczyzna

forg

Biegły Uwodziciel
Prowadzisz jakieś badania do pracy doktorskiej?
Zapytasz też kto ma karaluchy w mieszkaniu?

Mężczyzna

Malymisiaczek94

Cichy Podglądacz
Jeszcze 5 lat temu na GG było sporo ludzi można było nawet pogadać, obecnie mam wrażenie że jest tam tylko kilka osób

Mężczyzna

radas96

Seks Praktykant
Super był komunikator i przykro że tak skończył....w dobie fejsa i całej reszty bez szans.Znak czasów poprostu, zresztą Nasza Klasa chyba zamknęła serwery a na GG chyba mało kto zagląda.
sam aktualnie loguje się do GG tylko po to aby numer blokować i go nie stracić

Kobieta

Frytka69

Podrywacz
Zawsze wypowiadasz się bez sprawdzenia?
GG bardzo dobrze funkcjonuje. Jest bardzo dużo aktywnych użytkowników. Skąd to wiem? Bo mam, użytkuję, i prawie każdego dnia jakaś kobieta odpowiada na "zaczepkę".

Bzdura piramidalna.
Jesteś tu po to żeby się tylko czepiać innych i tylko Twoje zdanie to prawda objawiona?
GG kiedyś gdzie nic nie było innych komunikatorów a GG teraz gdzie są praktycznie same czerwone słoneczka to umarło w sensie że ma mało użytkowników,sporo osób trzyma z sentymentu albo wejdzie czasem.

Mężczyzna

radas96

Seks Praktykant
To prawda,poprostu inna skala co kiedyś.Skonczyl w sensie że teraz jest fajnym komunikatorem dalej tylko niszowym.
a głównie zabiły GG te ówczesne zmiany właścicielskie ograniczające część usług jakie GG oferowało.

teraz to już GG głównie z sentymentu się używa

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry