• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Gdzie szukać realnych osób?

Kobieta

Marysia1998

Nowicjusz
Na pewno powieliłam temat, ale uważam to za dalej aktualny temat, a sama mam z tym problem.

Gdzie szukać realnych osób na spotkanie?

Szukałam na datezone, dwa razy wystawiona po weryfikacji i wszystkich “formalnościach”, nie poddaje się, próbuje kolejny raz.

Ale czy aktualnie to jedyne możliwe miejsce? Niestety Tinder odpada, dodałam za mocne zdjęcia i mam permanentnego bana.
Fotka? Tam to już chyba społeczność nie istnieje.
Forum? To czy inne konkurencyjne? Wiarygodne osoby stąd niestety nie są zainteresowane… a większość forum powoli umiera.

Uprzedzając wszystkie wiadomości z propozycją spotkania, nie szukam faceta.

Mężczyzna

Kratos

Nowicjusz
Na pewno powieliłam temat, ale uważam to za dalej aktualny temat, a sama mam z tym problem.

Gdzie szukać realnych osób na spotkanie?

Szukałam na datezone, dwa razy wystawiona po weryfikacji i wszystkich “formalnościach”, nie poddaje się, próbuje kolejny raz.

Ale czy aktualnie to jedyne możliwe miejsce? Niestety Tinder odpada, dodałam za mocne zdjęcia i mam permanentnego bana.
Fotka? Tam to już chyba społeczność nie istnieje.
Forum? To czy inne konkurencyjne? Wiarygodne osoby stąd niestety nie są zainteresowane… a większość forum powoli umiera.

Uprzedzając wszystkie wiadomości z propozycją spotkania, nie szukam faceta.
To kogo szukasz? Wymienilaś datezone i tindera wiec skojarzenia są chyba naturalne

Mężczyzna

Hakuzery

Nowicjusz
Wydaje mi się logiczne, że kobiety skoro nie faceta. :)
Nieważne, czy faceta, czy niefaceta. Realnych ludzi, szukaj w realnym świecie i okolicznościach.
Zatem po ustaleniu poco szukasz, powinnaś ustalić miejsca i okoliczności w okolicy, gdzie lub kiedy, będzie zwiększone prawdopodobieństwo, że kobiety są bardziej otwarte na kobiety, nawiązywanie relacji oczekiwanego typu relacji.
Moim zdaniem tak jest szybciej i skuteczniej, niż w internecie, chociaż pewnie wymaga, większej odwagi, otwartości i pewnego sprytu.

Ostatnia edycja:
Kobieta

Saanvi

Dominujący
Z mojego doświadczenia wynika, że łatwiej jest w realu bo jeśli nie jest się pewną siebie lesbijką szalejącą na tinderze, to jednak lepiej jest nam się wcześniej najpierw chociaż trochę poznać. Sama nie umówiłabym się z totalnie obcą kobietą, dlatego jak ktoś się nie spieszy to i na tym forum znajdzie sobie kogo trzeba.

Mężczyzna

Greg.

Biegły Uwodziciel
Moje doświadczenie również potwierdza, że cierpliwość pomaga tu znależć odpowiednie dla nas osoby:)

Mężczyzna

Hakuzery

Nowicjusz
Moje doświadczenie również potwierdza, że cierpliwość pomaga tu znależć odpowiednie dla nas osoby:)
Co prawda nie mam doświadczenia szukania w internecie, ale z różnych doświadczeń pobocznych, wychodzi, że trzeba zainwestować mnóstwo czasu w filtrowaniu awatarów, a potem pisanie, poznawanie i podrywanie w virtualu, dojdzie do błyskawicznej weryfikacji, po czym na kilkadziesiąt % rozczarowania, przy spotkaniu w realu. Więc raczej szkoda czasu :cool:
A szukalaś w bibliotece? 😉
W bibliotece, to można jedynie bibliotekarkę poderwać, chociaż jest to opcja. Jak dobrze szybka zajawka, się przyjmie, to czemu nie :unsure:
Autorka cały czas nie określiła czemu ma służyć to zapoznanie. Czy celem ma być jednorazowa lub krótkotrwała relacja erotyczna, czy dłuższy układ FwB, czy może pełnokrwisty związek partnerski. Chociaż żadne nie wyklucza innego, to jednak miejsca poszukiwań, strategie i działania będą zgoła inne.

Kobieta

Marysia1998

Nowicjusz
Autorka cały czas nie określiła czemu ma służyć to zapoznanie.

Szukam typowo do relacji fwb, nie szukam romantycznej przygody, a zależy mi tylko na seksie :p

Z mojego doświadczenia wynika, że łatwiej jest w realu bo jeśli nie jest się pewną siebie lesbijką szalejącą na tinderze, to jednak lepiej jest nam się wcześniej najpierw chociaż trochę poznać.
Poszukiwania w realnych warunkach jak najbardziej idą równocześnie z poszukiwaniem partnerki online;)

Zakładając i pisząc ten post czułam się trochę jak oburzony użytkownik forum, że żadna kobieta nie chce z nim pisać na priv xD