• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Gdzie szukać punktu G?

Status
Zamknięty.

misia27

Cichy Podglądacz
wiem wiem a to tak dla innych

od wewnętrznej strony pochwy, jakieś 2,5 cm wewnątrz, wyczuwalna pod palcami taka "gabeczka" :p

Bliss

Cichy Podglądacz
misia27 napisał:
:lol:
wiem wiem
a to tak dla innych

od wewnetrznej strony pochwy jakies 2,5 cm wewnatrz wyczuwalne pod palcami taka "gabeczka" :p

Hmm... ale czemu zadajesz pytanie za innych? Jeżeli ktoś będzie chciał o to zapytać to zapyta, albo poszuka na forum wątka o tym bo może już taki istnieje.

Gines

Cichy Podglądacz
Nie robcie sobie jaj z kobiety. Punkt G nie jest od razu wyczuwalny to po 1. Po 2 musisz byc trosze pobudzona zeby go wyczuc. Tzn. lechtaczka , pochwa :D Po 3 to nie jest zadna gabka tylko wyczuwalny maly guzek :D Znajduje sie na jakies 7 centymetrow wedlug mnie w glab pochwy :D Powiedzmy na dlugosc mojego najdluzszego palca bynajmniej tak jest to u mojej kobety :D Jak lezy kobieta na plecach to wyczuwam go na dole ale jak jest podniecona:)) Powiedzmy ze masuje go juz koncem mojego palca:)) Wiec moze ci byc ciezko samej go wyczuc ze wzgledu na dlugosc meskich placow :D Powodzenia w czerpaniu przyjemnosci z punktu GG :D

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry