• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Gdzie pogadam

Kar00l

Cichy Podglądacz
Witam. Szukam strony aplikacji lub jakiegoś komunikatora gdzie można pogadać z płcią przeciwną. Chodzi mi o takie zwykłe rozmowy o codzienności nie koniecznie tylko o seksie.

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
Messenger, discord, WhatsApp, telegram, snapchat, Facebook, Instagram
W sumie powiem Ci, że nie widziałem komunikatora/platformy społecznościowej na którym byliby sami faceci...
Więc do dzieła, alleluja i do przodu 💪

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Nie wiedziałem co to ale na 99% są fejkowe profile dziewczyn, które weszły sobie popatrzeć 😂😂😂 W sumie sam fakt, że o tym wiesz chyba to sugeruje 😂😂😂
Byłam kiedyś na spotkaniu u klienta i opowiadał, że są w stanie wskazać jakich appek ludzie na danych obszarach używają w danym czasie. No i na szczycie G8 jedną z najpopularniejszych była właśnie ta ;)
A moje męskie konto na datezonie to tylko wybryk, jestem tam incognito :p

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
Byłam kiedyś na spotkaniu u klienta i opowiadał, że są w stanie wskazać jakich appek ludzie na danych obszarach używają w danym czasie. No i na szczycie G8 jedną z najpopularniejszych była właśnie ta ;)
A moje męskie konto na datezonie to tylko wybryk, jestem tam incognito :p
Ciekawe 😁
Z męskimi kontami Tobie wierzę 😛 Ale na bank są tam jakieś konta dziewczyn, przynajmniej od czasu do czasu i powiem Ci więcej. Jak tam trafisz na dziewczynę to wyrwanie jej to pestka. Bo będzie myślała, że jest tak zajebista, że nawróciła geja 😂
(tak wiem, że to spłyciłem)

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Ciekawe 😁
Z męskimi kontami Tobie wierzę 😛 Ale na bank są tam jakieś konta dziewczyn, przynajmniej od czasu do czasu i powiem Ci więcej. Jak tam trafisz na dziewczynę to wyrwanie jej to pestka. Bo będzie myślała, że jest tak zajebista, że nawróciła geja 😂
(tak wiem, że to spłyciłem)
I wracamy do nowego tematu na forum czyli - jak daleko posunie się facet aby zaruchać :p

Kar00l

Cichy Podglądacz
Messenger, discord, WhatsApp, telegram, snapchat, Facebook, Instagram
W sumie powiem Ci, że nie widziałem komunikatora/platformy społecznościowej na którym byliby sami faceci...
Więc do dzieła, alleluja i do przodu 💪
Ha...ha...ha... Ale widzę swój błąd w pytaniu. Szukam poprostu zwykłej dziewczyny do popisania od czasu do czasu. Nie obchodzi mnie wygląd nie obchodzi mnie spotkanie.

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
Ha...ha...ha... Ale widzę swój błąd w pytaniu. Szukam poprostu zwykłej dziewczyny do popisania od czasu do czasu. Nie obchodzi mnie wygląd nie obchodzi mnie spotkanie.
Ja doskonale zrozumiałem Twoje pytanie i niestety aż za dobrze zrozumiałem o Co Ci chodzi...
Ale nie chcąc wchodzić w jakieś dyskusje pozwolisz, że skwituje to trzema słowami, a wnioski wyciągni sobie sam:
Nie tędy droga