• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Gdzie pogadam

Kar00l

Cichy Podglądacz
Witam. Szukam strony aplikacji lub jakiegoś komunikatora gdzie można pogadać z płcią przeciwną. Chodzi mi o takie zwykłe rozmowy o codzienności nie koniecznie tylko o seksie.

Mężczyzna

luzik27

Podrywacz
Messenger, discord, WhatsApp, telegram, snapchat, Facebook, Instagram
W sumie powiem Ci, że nie widziałem komunikatora/platformy społecznościowej na którym byliby sami faceci...
Więc do dzieła, alleluja i do przodu 💪

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Nie wiedziałem co to ale na 99% są fejkowe profile dziewczyn, które weszły sobie popatrzeć 😂😂😂 W sumie sam fakt, że o tym wiesz chyba to sugeruje 😂😂😂
Byłam kiedyś na spotkaniu u klienta i opowiadał, że są w stanie wskazać jakich appek ludzie na danych obszarach używają w danym czasie. No i na szczycie G8 jedną z najpopularniejszych była właśnie ta ;)
A moje męskie konto na datezonie to tylko wybryk, jestem tam incognito :p

Mężczyzna

luzik27

Podrywacz
Byłam kiedyś na spotkaniu u klienta i opowiadał, że są w stanie wskazać jakich appek ludzie na danych obszarach używają w danym czasie. No i na szczycie G8 jedną z najpopularniejszych była właśnie ta ;)
A moje męskie konto na datezonie to tylko wybryk, jestem tam incognito :p
Ciekawe 😁
Z męskimi kontami Tobie wierzę 😛 Ale na bank są tam jakieś konta dziewczyn, przynajmniej od czasu do czasu i powiem Ci więcej. Jak tam trafisz na dziewczynę to wyrwanie jej to pestka. Bo będzie myślała, że jest tak zajebista, że nawróciła geja 😂
(tak wiem, że to spłyciłem)

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Ciekawe 😁
Z męskimi kontami Tobie wierzę 😛 Ale na bank są tam jakieś konta dziewczyn, przynajmniej od czasu do czasu i powiem Ci więcej. Jak tam trafisz na dziewczynę to wyrwanie jej to pestka. Bo będzie myślała, że jest tak zajebista, że nawróciła geja 😂
(tak wiem, że to spłyciłem)
I wracamy do nowego tematu na forum czyli - jak daleko posunie się facet aby zaruchać :p

Kar00l

Cichy Podglądacz
Messenger, discord, WhatsApp, telegram, snapchat, Facebook, Instagram
W sumie powiem Ci, że nie widziałem komunikatora/platformy społecznościowej na którym byliby sami faceci...
Więc do dzieła, alleluja i do przodu 💪
Ha...ha...ha... Ale widzę swój błąd w pytaniu. Szukam poprostu zwykłej dziewczyny do popisania od czasu do czasu. Nie obchodzi mnie wygląd nie obchodzi mnie spotkanie.

Mężczyzna

luzik27

Podrywacz
Ha...ha...ha... Ale widzę swój błąd w pytaniu. Szukam poprostu zwykłej dziewczyny do popisania od czasu do czasu. Nie obchodzi mnie wygląd nie obchodzi mnie spotkanie.
Ja doskonale zrozumiałem Twoje pytanie i niestety aż za dobrze zrozumiałem o Co Ci chodzi...
Ale nie chcąc wchodzić w jakieś dyskusje pozwolisz, że skwituje to trzema słowami, a wnioski wyciągni sobie sam:
Nie tędy droga