Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Czy ktoś wie, czy jest taka możliwość, żeby ściągnąć z neta reklamy, które lecą w telewizji? Jeśli tak, to jakim sposobem, gdzie tego szukać?
Byłabym wdzięczna za jakąś informację
ciągle nie moge zrobić planu ramowego :/
jak potrzeba to nie moge wpaśc na żadne błyskotliwe hasło reklamowe.
ale jak to przetrawie to bedzie tylko z górki
aha, no i niepotrzebnie czytałam bralczyka i miodka strata czasu.
Na początku zerknij na stronę poświęconą grupie dyskusyjnej alt.pl.sztuka-reklamy - http://sztuka-reklamy.info a później na bardzo ciekawy serwis, gdzie również można ściągnąć sporo reklam z pewnego rodzaju opisem w artykułach - http://www.marketing-news.pl
A w tym roku ustna prezentacja to ma być coś więcej niż miłe pożegnanie się z polonistką?
Jak ja to miałem to wszyscy ją olali, zarówno uczniowie jak i nauczyciele...
o 14:00 wchodze na sale na polski ustny, chyba tam umre :|
w kółko się zacinam na takich najprostszych słowach jak-"wyraźny"
dlaczego mam wrażenie że cała to ja z tamtąd nie wyjde?
a jak z wami? tegoroczni?
- zdałam :roll:
jeszcze tylko angielski w piątek i wsio ok
Pomyśl sobie, że nie tacy zestresowani ludzie obok Ciebie stoją. Oni mają jeszcze gorsze problemy z wzięciem się w garść, a już się raźniej robi.
U mnie dopiero półmetek, bo przede mną jeszcze fizyka, no i w trzecim tygodniu i czwartym jeszcze ustny angielski i polski na końcu. Nie mam zamiaru się stresować, łeeee, będzie dobrze.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.