Czy ktoś wie, czy jest taka możliwość, żeby ściągnąć z neta reklamy, które lecą w telewizji? Jeśli tak, to jakim sposobem, gdzie tego szukać?
Byłabym wdzięczna za jakąś informację
ciągle nie moge zrobić planu ramowego :/
jak potrzeba to nie moge wpaśc na żadne błyskotliwe hasło reklamowe.
ale jak to przetrawie to bedzie tylko z górki
aha, no i niepotrzebnie czytałam bralczyka i miodka strata czasu.
Na początku zerknij na stronę poświęconą grupie dyskusyjnej alt.pl.sztuka-reklamy - http://sztuka-reklamy.info a później na bardzo ciekawy serwis, gdzie również można ściągnąć sporo reklam z pewnego rodzaju opisem w artykułach - http://www.marketing-news.pl
A w tym roku ustna prezentacja to ma być coś więcej niż miłe pożegnanie się z polonistką?
Jak ja to miałem to wszyscy ją olali, zarówno uczniowie jak i nauczyciele...
o 14:00 wchodze na sale na polski ustny, chyba tam umre :|
w kółko się zacinam na takich najprostszych słowach jak-"wyraźny"
dlaczego mam wrażenie że cała to ja z tamtąd nie wyjde?
a jak z wami? tegoroczni?
- zdałam :roll:
jeszcze tylko angielski w piątek i wsio ok
Pomyśl sobie, że nie tacy zestresowani ludzie obok Ciebie stoją. Oni mają jeszcze gorsze problemy z wzięciem się w garść, a już się raźniej robi.
U mnie dopiero półmetek, bo przede mną jeszcze fizyka, no i w trzecim tygodniu i czwartym jeszcze ustny angielski i polski na końcu. Nie mam zamiaru się stresować, łeeee, będzie dobrze.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.