• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Fotograf - część 2

Mężczyzna

sajjanin86

Instruktor seksu
Postanowiła przejąć inicjatywę.
Chwytając mnie za rękę poprowadziła do sypialni. Wiedziałem, że ten wieczór skończy się w erotycznych zabawach.
W pokoju zawitało nas wielkie łóżko, było nadzwyczaj miękkie i relaksujące.
Usiadła i czekała na mój ruch. Dłonią sprawdzała miękkość kołdry.
Na stole leżały kieliszki wina oraz małe pachnące świece i kadzidełka, które dodawały erotycznego klimatu.
Spytała się, czy nie zechciałbym zostać u niej na noc. Nie musiała o to pytać, gdyż tym razem miałem ochotę na zaspokojenie jej.
Chciałem dominować, nie potrafiłem sobie odmówić takiej przyjemności.
Po chwili położyła się na plecach i chwyciłem kieliszek wina.
Wyjmując palec z kieliszka ocierałem o jej ciało.
Zamknęła oczy i poczuła jak krople wina kapały na piersi i brzuch. Lizałem każdą krople pozostałą po winie. Skrzyżowała ręce na swoich piersiach. Nie potrafiłem wytłumaczyć, czy jej zachowanie miało charakter obronny czy symptom podniecenia.
Jej sutki były już twarde od samego lizania. Mocno chwyciłem pierś i ssałem jak szalony. Pojękiwała prosząc, abym nie przestawał.
Poczuła dreszcze wiedząc, że mam zamiar schodzić coraz niżej.
Chcąc dalej podtrzymać pożądanie wylewałem kolejne porcje wina.
Powoli rozchyliła nogi pokazując mi swoją łechtaczkę. Podniecał mnie ten widok zwłaszcza, że miała ją pokaźnych rozmiarów.
Uwielbiałem jej smak pragnąc, by cała zmieściła się w moich ustach.
Jej łechtaczka była w moich rękach. Przyglądałem się jej dokładnie i końcówką języka drażniłem ją dotykając co kilka sekund.
Byłem tak podekscytowany, że chciałem zobaczyć tą scenę w trzeciej osobie. Chciałem uczestniczyć w tej zabawie jako widz.
Moja ślina spływała z jej pochwy.
Trzymając moją głowę coraz bardziej przyciskała do pochwy. Teraz wiedziałem, że sprawia jej to niesamowitą przyjemność.
Chciałem jej udowodnić, że młody facet jest w stanie zaspokoić starszą kobietę.
Wypijałem wszystkie krople z wielkim uczuciem i dokładnością.
Czerwony strumyk pokrywał wnętrze jej ud.
Jęcząc i dysząc poczuła wiercenie języczkiem. Jej twarz była cała zaczerwieniona.
Dawno nie czułem tak intensywnego smaku wina. Tak wino smakowało najlepiej.
Degustowałem się jego smakiem.
To jeszcze nie był ten czas, aby skończyć na jednym orgazmie. Zasługiwała, abym doprowadzał jej do kilku.
Zaproponowałem nową zabawę.
Podczas, gdy leżała z rozstawionymi nogami wziąłem kostkę lodu.
Z uśmiechem spoglądałem na jej spocone ciało.
Następnie dwoma palcami chwyciłem kostkę i umieściłem na jej brzuchu.
Czując zimno zamknęła oczy i zagryzała dolną wargę.
Następnie kierowałem się w kierunku piersi.
Ocierałem kostkę wokół prawej piersi, blisko sutka. Nie mogła powstrzymać się od tej rozkoszy.
Aby ukoić ból postanowiłem całować delikatnie sutki.
Mój język stawały się coraz bardziej ruchliwy.
Lód spływał w dół jej ciała, sięgając do okolic wnętrza ud.
Bez wahania wziąłem kolejną kostkę i tym razem skupiłem się na łechtaczce, ocierając ją leciutko. Krzyczała z rozkoszy, jak nigdy dotąd.
Pomagając sobie palcem włożyłem kawałeczek w głąb pochwy.
Poczuła lekki ból spowodowany chłodem.
Wyciągając palce rzuciłem się do lizania pochwy, rozszerzając ją paluszkami.
Po raz kolejny wierciłem głębię swym języczek, masturbując palcami.
Jej ciało opadało z sił starając się złapać oddech.
Po raz drugi doznała orgazmu.
Tym razem postanowiła zmienić pozycję. Leżąc na brzuchu podniosła swój tyłeczek.
Delikatnie położyłem ręce na jej ramionach i zacząłem masować, przesuwając ręce coraz niżej.
Głównym obszarem mojego zainteresowania był tyłeczek, który potrzebował odpowiedniego traktowania.
Jednym ruchem ścisnąłem mocno, pod wpływem silnych doznać zaczęła lekko go zaciskać.
Chwyciłem kieliszek wina i wylałem kilka kropelek na tyłeczek, które płynęły do wnętrza ud.
Nie miała zamiaru wycierać, więc postanowiłem to zrobić ustami. Nowe miejsca zapowiadały się pysznie.
Nie chcąc ograniczać się jedynie do rąk, postanowiłem włożyć język w rowek.
Przestraszona tym nagłym doznanie mocno ściskała uda.
Tempo było coraz szybsze. Było to dla nas obojga nowe doświadczenie.
Chciałem spróbować coś nowego, a ona była chętna na nowe doznania.
Próbując coraz głębiej wbijać język, kciukiem zacząłem masować łechtaczkę.
Czułem lepki śluz i w tym momencie wiedziałem, że zaraz dostanie orgazmu, więc postanowiłem zwiększyć tempo do maksimum. Kciuk wirował i naciskał na jej ścianki pochwy.
Moja ręka dostawała skurczu i byłem cały spocony, ale nie miałem zamiaru poddawać się. Odsunąłem się na kilka centymetrów i wziąłem głęboki oddech.
Tym razem pchnąłem język z całej siły i lizałem jak dziwie zwierze oba wejścia.
Krzycząc coraz głośniej chciała mnie chwycić za głowę ale nie mogła dosięgnąć. Krzyk rozszedł się po całym pokoju.
Poczułem lepki śluz w ustach, nie chciałem go wypluwać, więc zlizałem każdą kroplę.
Była to dla mnie nagroda za całą grę.
Wyczerpana zasnęła, a ja udałem się do łazienki.
Otwierając drzwi od pokoju zauważyłem, jak córka podsłuchiwała nas podczas seksu.
Gdy mnie zobaczyła od razu pobiegła do swojego pokoju.
Nie mogłem tak tego zostawić, więc postanowiłem ukarać ją.

Stripchat
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry