• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Fizyczność rózne aspekty wływające na atrakcyjność

Mężczyzna

topwestman

Cichy Podglądacz
Step Sisters proszę powiedzcie jakie części ciała są dla was najistotniejsze a jakie najmniej. Może to być lista od najważniejszych do nieznaczących.
Np.
1. Twarz
2. Barki
3. Tyłek
4. ...

Możecie też dodać negatywną listę, tj. co jest odrzucające, np. bebzol, krzywe i żółte jedynki, koślawe nogi, etc.

Mężczyzna

topwestman

Cichy Podglądacz
Przepraszam, czy temat kierowany jest do kobiet i oczekujesz odpowiedzi kobiet?
Tak do kobiet kieruje moje pytanie.

Na forum już dawno ustalono, że najważniejszy jest kutas, a później długo długo nic.
Kutasa nie widać od razu. Ten element pojawia się później. Po drugie jeśli nie masz mikrokutasa to spora część kobiet i tak będzie zadowolona. Ale nie chcę robić z tego wątku kolejnego tematu o kutangach.

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Step Sisters proszę powiedzcie jakie części ciała są dla was najistotniejsze a jakie najmniej. Może to być lista od najważniejszych do nieznaczących.
Np.
1. Twarz
2. Barki
3. Tyłek
4. ...

Możecie też dodać negatywną listę, tj. co jest odrzucające, np. bebzol, krzywe i żółte jedynki, koślawe nogi, etc.
Twarz, uwielbiam barki, klatę, brzuch z podbrzuszem i moją ulubioną Vką, ramiona, dłonie, tyłek, wszystko. Ale najważniejsza, w temacie wyglądu, jest twarz.

Mężczyzna

topwestman

Cichy Podglądacz
1. Twarz
A resztę przeżyję o ile zgadzają się inne pozawyglądowe aspekty (intelekt i poczucie humoru).
Co sądzisz o takim poczuciu humoru, które nie objawia się śmiechem u wypowiadającego jakąś kwestie? Kiedy jest ironai, sarkazm, czy jakieś zwykłe głupoty. Zazwyczaj ja sam nie śmieje się z tego co mowię, czekam aż słuchająca zostanie rozbawiona i wtedy mogę i ja się uśmiechać razem z nią. Zazwyczaj też nie śmieję się z tego co inni mówią (choć są wyjątki), ale jesli oni się śmieją to ja potrafię wtórować.

Kobieta

Sailor Moon

Erotoman
Co sądzisz o takim poczuciu humoru, które nie objawia się śmiechem u wypowiadającego jakąś kwestie? Kiedy jest ironai, sarkazm, czy jakieś zwykłe głupoty. Zazwyczaj ja sam nie śmieje się z tego co mowię, czekam aż słuchająca zostanie rozbawiona i wtedy mogę i ja się uśmiechać razem z nią. Zazwyczaj też nie śmieję się z tego co inni mówią (choć są wyjątki), ale jesli oni się śmieją to ja potrafię wtórować.
To jest najśmieszniejsze, gdy ktoś jest zabawny z kamienną twarzą.

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry