• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Fisting

Mężczyzna

ScatPerwersyjny

Nowicjusz
Ja jestem fetyszystą odbytu i kocham fist - sam jestem na etapie wprowadzania dłoni trochę ponad nadgarstek w swój tyłek. uczucie niesamowite

Mężczyzna

ScatPerwersyjny

Nowicjusz
Od dawna się rozciągasz??
od 15 roku życia - palec, potem palców kilka- potem dilda małe, coraz większe, a teraz ogromne dilda, głęboko długimi dildami nawet do 60cm i właśnie fist ręką. Chcę kiedyś doznać także uczucia gdy jakaś kobieta wejdzie we mnie 2ma rękami na raz a także footing czyli wejście całą stopą w odbyt

Mężczyzna

lubistrap

Nowicjusz
od 15 roku życia - palec, potem palców kilka- potem dilda małe, coraz większe, a teraz ogromne dilda, głęboko długimi dildami nawet do 60cm i właśnie fist ręką. Chcę kiedyś doznać także uczucia gdy jakaś kobieta wejdzie we mnie 2ma rękami na raz a także footing czyli wejście całą stopą w odbyt
Nieźle. Ja puki co korzystam z dolni i średnicy 5.5cm i podstawy ponad 6 i czasami całe dildo 25cm wejdzie z tą podstawa. Stosujesz jakieś żele rozluźniające?