• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

fetysz malowania

Piotr255

Nowicjusz
Siemka.Temat skierowany głównie do płci pięknej.Co sądzicie o malowaniu żołędzia penisa lakierem do paznokci.Czyli najpierw baza potem lakier do paznokci i topcoat na koniec jak w salonie.Osobiście tak maluję żołądź penisa lakierem do paznokci i nie powiem fajnie to potem wygląda taki pomalowany na fioletowy ciemny kolor czy jasny różowy lub czarny albo niebieski z brokatem.Maluję zwykłymi lakierami do paznokci tradycyjnymi chociaż trochę mnie kusi spróbować te hybrydy bez lampy uv albo te hybrydy co się utwardza w lampie uv.Co sądzicie na ten temat dziewczyny.Wypowiedźcie się :)

Piotr255

Nowicjusz
Trochę piecze przy malowaniu i szczypie ale ja to lubię.A zmywam zmywaczem mocnym z biedronki z acetonem.Wtedy trochę mocniej piecze ale ja to ososbiście lubię.A jak twardnieje to nie boli bo nakładam 3 lub 4 warstwy.Ale kiedyś będę chciał całą buteleczkę zużyć na jedno malowanie

Mężczyzna

Messy Martin

Biegły Uwodziciel
Ja malowałem całego penisa tylko że uzywałem do tego bezpiecznych farb. Często malowanie zaczynało się właśnie od penisa a kończyło na całym ciele :)

Ostatnia edycja:

Piotr255

Nowicjusz
@Blackswan na tą chwilę mam fioletowy jasny,czarny i ciemny niebieski i top coat ale chyba muszę się przejechać na zakupy i dokupić resztę kolorów jakie są dostępne.Przeważnie kupuję te lakiery co są dostępne w biedronce albo jak jest promocja na jakieś w rossmanie.Firma obojętna.Te co mam teraz to są z firmy Wibo z biedronki.Nigdy nie robiłem french przeważnie maluję albo na jeden kolor żołądź a potem na to top coat aby się błyszczał.