• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Fetysz kupy

Kobieta

AnalnaAnetka

Cichy Podglądacz
Mam pytanie do zboczonych pań (i panów też) Czy robienie kupy sprawia wam przyjemność? Czuje sie troche dziwnie ale uczucie gdy duży stolec rozszerza moją dupeczke jest dla mnie mega przyjemne i mam ochote na więcej. Dla mnie to coś jak anal. Uczucie wypełnionego tyłka powoduje że mam ochote się pieprzyć. Mam kolege który powiedział mi że chciałby zobaczyć jak sram. Byłam w pierwszej chwili oburzona, ale po przemyśleniu tego jak orgazmistyczne to dla mnie jest, wywnioskowałam że wręcz podnieciło mnie to, że on chce zobaczyć jak z mojej czekoladowej dziurki, wychodzi twardy stolec. I tu pytanie do panów: Podnieca was damska tylna dziurka z której wychodzi kupa? Wszystkich obrzydzonych tym postem, uświadamiam że nikt nie każe wam tego czytać.

Mężczyzna

Perverseman

Cichy Podglądacz
Podniecający bardzo jest seks analny. A dodam ze lubię przebieranki jako cross. Ale fizycznie mężczyźni mnie nie pociągają.😁

Kobieta

AnalnaAnetka

Cichy Podglądacz
Podniecający bardzo jest seks analny. A dodam ze lubię przebieranki jako cross. Ale fizycznie mężczyźni mnie nie pociągają.😁
Ja nie pytam o facetów. Poprostu dla mnie dupcia ma bardzo podniecajacy zapach i zastanawiam sie czy o to chodzi, bo przezylam juz kilku facetow ktorzy ładowali mi jezyk w pupe i przyznam ze bylo to zajebiscie przyjemne

Mężczyzna

Perverseman

Cichy Podglądacz
Tez lubię lizać i wcisnąć choć trochę języczek do środka 😁 bardzo podniecające lecz powiązania z zapachem nie zauwazylem ale może to jest w podświadomości z której nie zdajemy sobie sprawy