• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Fetysz karmienia piersią

Mężczyzna

Synek

Cichy Podglądacz
Jestem ciekaw, czy są tu osoby, których to pociąga, które praktykują, które chcą opowiedzieć o tym, zdradzić powody…

Mówimy rzecz jasna o sytuacji, w której wszyscy zaangażowani są dorośli.

Mężczyzna

roox

Cichy Podglądacz
Ok. opowiem sytuację prawdziwą z której niestety nie czerpałem satysfakcji seksualnej bo nie wypadało .
30 letnia prezes fimy w której pracowałem, szczupła dziewczyna, spotkanie integracyjne w gronie wszystkich pracowników w pewnym pozamiejskim ośrodku.
Wszyscy pracownicy rozpijali alkohol , korzystali z uciech wszelakich na świeżym powietrzu a mnie poniosło do budynku zajazdu który nas gościł.
Na piętrze, na wielkiej kanapie siedziała moja Pani prezes karmiąc swoje małe dziecko piersią . Popatrzyła na mnie tak normalnie, naturalnie, z ciepłym uśmiechem a ja jak gówniarz patrzyłem na jej nagą krągłą pierś którą karmiła tego małego smyka i wiecie co, ani ja ani ona nie odczuwaliśmy żadnego dyskomfortu tej sytuacji. Może za długo trochę się patrzyłem ale w końcu się wycofałem.
Ale no cóż jak to facet gdy sobie przypominam widok jej piersi po kilku latach to krew buzuje.......ech wspomnienia.