• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Feet

Mężczyzna

pascal

Seks Praktykant
Nie krytyuję. Fajny fetysz.

Nawet naukowcy postanowili sprawdzić, skąd pochodzi ta fascynacja. Okazuje się, że w mózgu ośrodek zawiadujący stopami znajduje się w sąsiedztwie tego odpowiedzialnego za seksualność człowieka. Czasami dochodzi do zwarcia w tych obszarach i stąd fetysz.

G

-Greg-

Guest
Aniko542 Twoje miejsce na avatar aż drży z niecierpliwośći;) ( żadnych toporków, pamietaj:cautious::LOL:)
Koledzy maja niezły pomysł

G

-Greg-

Guest
No i zamiotła prośby:ROFLMAO:
Wniosek - nigdy nie proś🤷‍♂️;)
W temacie : oczywiście, że stópki kręcą, podobnie jak nadgarstki czy szyja.
Wielki cyc to norma ale stópki to zboczenie, paranoja jakaś:LOL:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mężczyzna

jerry-berry

Nowicjusz
Moja ma ładne nieduże stópki. Wcześniej nikt nie zajmował się nimi jak ja teraz. Na początku nie miała chęci pozwalać na pieszczoty. A teraz takie pieszczoty ją nieźle nakręcają. Szczególnie jak wkładam wszystkie paluszki na raz do buzi.

Mężczyzna

Reaper1988

Nowicjusz
Moja ma ładne nieduże stópki. Wcześniej nikt nie zajmował się nimi jak ja teraz. Na początku nie miała chęci pozwalać na pieszczoty. A teraz takie pieszczoty ją nieźle nakręcają. Szczególnie jak wkładam wszystkie paluszki na raz do buzi.
Mam podobnie...

Zresztą dopiero przy obecnej pannie doceniam piękno stópek... Wcześniej wręcz mnie to obrzydzało. Ale teraz mógłbym pieścić, całować i lizać stópki, paluszek po paluszku, czy, jak wspomniałeś, wszystkie na raz wkładać do ust, dławić się nimi, bez przerwy i patrząc na reakcję mojej pani, nigdy by mi się to nie znudziło 🥰