• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Fantazje erotyczne - spelniamy czy zapominamy?

Naughtyboy

Cichy Podglądacz
Jak w temacie, chyba kazdy co ma fantazje erotyczna wie jak trudno tego sie pozbyc i jak trudno zaspokoic. Pytanie do forumowiczow - czy dazycie do ich spelnienia czy sfrustrowani dazycie do tego aby zapomniec?
interesuje mnie kazdy punkt widzenia. Ci co chca zapomniec oraz ci co probuja, ale ciagle maja wrazenie, ze "to nie to, nastepnym razem bedzie lepiej". Kobiety i mezczyzni, male wioski i duze miasta.
Czy da sie takie pragnienie wyciszyc i o nim zapomniec, czy wroci kiedys jeszcze silniejsze?

Iron6

Cichy Podglądacz
Myślę, że dopóki dana fantazja nie wiąże się z krzywdzeniem drugiej osoby, lub osób trzecich, to już tylko kwestia śmiałości i tego co kto lubi. Ja tam większość swoich zrealizowałem. :)

K

Katsia

Guest
Zgadzam się z przedmówcą ;) Póki realizacja fantazji nie nikogo nie krzywdzi, to czemu nie dążyć do spełnienia ;)
Osobiście póki co zrealizowałam wszystkie zachcianki które obejmowały tylko mnie i mojego partnera. Jeśli chodzi o jakieś inne fantazje to nie mam obsesyjnych myśli z nimi związanych nie czuję też żadnej frustracji. Będzie to będzie, nie to nie ;)