• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Fantazja, której nie mam zamiaru spełnić :)

Mężczyzna

Łotr

Cichy Podglądacz
Seks grupowy.
Trójkąt 2M+1K. Bardzo mnie to kręci i czasami o tym fantazjuje, czy oglądam. Raczej nie chciałbym spróbować sam. Chyba byłbym zazdrosny i nie poradziłbym sobie z tym, że partnerka poświęca uwagę w takim momencie innemu 😂

Mężczyzna

eksperymentator

Podrywacz
Zakładam maskę gumową z tylko jedną rurką do oddychania przez usta. Żona wkłada do rurki lejek i stojąc nademną sika do lejka. Nie mogę wziąć oddechu dopóki wszystkiego z lejka nie wypiję. Następnie robi mi dobrze ręcznie. Tuż przed moim finałem załamuje rurkę blokując dopływ powietrza. Łapie cały mój wytrysk do szklanki I wlewa do lejka. Dopiero wtedy puszcza rurkę, a ja pragnąć powietrza muszę najpierw wciągnąć całą spermę do ust.

Mężczyzna

eksperymentator

Podrywacz
A ma ktoś inne fantazje bardziej : perwersyjne, wyuzdane, dewiacyjne , nieprzyzwoite, lubieżne ?
Moja jest chyba już dość perwersyjna. Prawda jest taka, że chętnie bym coś takiego zaliczył ale wiem ,że moja żonka w takie zabawy w moją stronę nie pójdzie(przynajmniej na teraz, powoli ją oswajam np. z zabawami w masce ze skóry zapinanej na zamek)

Mężczyzna

Mr. HideandSeek

Nowicjusz
Nie zamierzam brać udziału w orgiach. Może jak będę już w średnim wieku i dopadnie mnie kryzys wieku średniego, to się to zmieni... ale wątpię, bo nawet widok kilku bawiących się ze sobą kobiet jakoś mnie odtrąca, niezależnie od atrakcyjności. A co do uczestnictwa w trójkącie, to nie jestem pewny. Myślę, że do tanga trzeba dwojga! ;)

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

shaw84

Cichy Podglądacz
Jest jedną taką fantazja którą można podzielić na dwa wątki, a mianowicie, minetka w moim wykonaniu dla kobiety której totalnie nie znam nawet z imienia, po czym gdyby się udało doprowadzić ją do orgazmu, podnieść głowę z nad jej ud. Ładnie podziękować i powiedzieć tak wogle to Piotrek jestem. A druga fantazja w zasadzie pokrywa się z tą poprzednią, z tym że biernie obserwuje to moja partnerka, która bądź co bądź też ma taką fantazję. W zasadzie wyszło to od niej. Tylko cholera jak to zorganizować hmmm
Ostatnio pomogłem mojej partnerce zrealizować jej fantazje jaką była poczuć dotyk geja na swoim ciele, i trafił się taki naprawdę fajny młody chłopak ok 23 lat szczuplutki i z zachowania typowy gej. A ja siedziałem obok. Umówiliśmy się na sauny mokre, opowiadała że był to dotyk mega delikatny, nieśmiały przestraszony niepewny. I bal się zejść niżej niż pępek

Kobieta

AniaCipka

Cichy Podglądacz
Mam coś dziwnego :). Część fantazji chciałabym rzeczywiście wprowadzić w życie, a część hmmm.... Fantazjuję sobie, ale chyba nigdy nie odważyłabym się tego zrobić. I chyba nawet bym nie chciała. Też tak macie? Po co w takim rodzą się we mnie takie rzeczy??

Np. coś takiego. Facet zwiąże mi ręce, przykujuje je do ramy od łóżka, rozleje na mnie gorący wosk ze świeczek. Będzie się ze mną kochał dość ostro (gryzienie itd), skończy na moim brzuchu, czy piersiach. Następnie zapakuje mnie do bagażnika samochodu, wywiezie do lasu i tam na zielonej łączce mała powtórka :)

A skoro nie mam zamiaru wprowadzać tego w życie, to czy powinnam podzielić się tym z partnerem? Nie odbierze tego jako jakieś zboczenie?
Nikomu krzywda się przy tym nie dzieje, to można partnerowi to powiedzieć. ńeby nie bało potem kiedyś tak, że on też o tym marzył tylko też nie miał odwagi powiedzieć...