• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

małopolskie Erotyczne zdjęcia

RafalIks

Cichy Podglądacz
Cześć :)
czy jest na forum dziewczyna, która zrobiłaby mi zdjęcia zarówno w "zwisie", jak i z erekcją? Jestem przed trzydziestką :) Kraków

A

Anika

Guest
Innymi słowy potrzebujesz tego:

No nie wiem, czy się jakaś pofatyguje do tego Krakowa...

A

Anika

Guest
Konik, nie wiem o czym mówisz... ja tylko stwierdzam fakty :)

andziX

Banned
Jeśli lubisz być w towarzystwie pań do sprzątania , które są na poziomie to trafiłeś idealnie. Dla mężczyzny z klasą jestem zdolna zrobić pranie i powycierać kurze. Spójrz na mnie, moje ciało jest wyćwiczone w kręceniu młyńców mopem. Poznaj mnie lepiej, a będę spełnieniem Twoich wszystkich porządkowych marzeń.
Kontakt:
Tania Firma Sprzątająca - myjąco-piorący serwis, profesjonalne środki czyszczące.
lub zadzwoń pod numer który sobie wyguglujesz PAMIĘTAJ O MOIM NUMERZE BUTA PRZY POŁĄCZENIU!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A

Anika

Guest
Casanova, Oczywiście że to spam. Dzięki za zainteresowanie :) Btw. jestem ciekawa, kto skorzysta z opcji "Raportuj zły post"... Kliknięcie w trójkącik zajmuje dwie sekundy i moderator staje na baczność ;)

grzegor

Biegły Uwodziciel
Maaja nie nerwuj sia :)
ktoś robi ostre SEŁO
ostatnio pojawiło sie kilka podobnych wpisów, podejrzewam że należą do tej samej osoby, a z drugiej strony to współczuję klientowi takiej firmy . . .
Ciekawe jak ten wpis wyglądał przed moderacją. .. .

A

Anika

Guest
grzegor, ja się nie nerwuję, jestem spokojna i grzeczna jak aniołek, przecież chyba każdy to potwierdzi ;)
No i 37 minut i baczność! Wystarczająco szybko czy muszę za karę paść na podłogę i odstukać 50 pompek? :)

Ciekawe jak ten wpis wyglądał przed moderacją. .. .
Zwyczajne seks-stękanie i sapanie za 20zł/minuta. Nie ma czego żałować ;)