• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Erazmus orgazmus

Mężczyzna

topwestman

Cichy Podglądacz
Nie znalazłem tego słowa klucz w wyszukiwarce, więc może warto założyć taki temat.

Ja osobiście nie miałem okazji wziąć udzialu w erazmusie, czego bardzo żałuję, ale z tego co się słyszy to piękne rzeczy tam się wyprawiają.

W pracy miałem okazję pisać z kobietą z Estoni, która brała w tym udział i mówiła, że facetów z Polski dobrze wspomina ze względu na ich otwartość. Niestety nie dopytywałem o tą kwestię, ale mogę sie domyślać. Ona sama ewidentnie była kobietą sprawiającą wrażenie otwartej bardziej niż na średnim poziomie, a wiec może te integracje międzynarodowe tak otwierają ludzi.

Mężczyzna

topwestman

Cichy Podglądacz
Też nie byłam, ale nie wiem czy to wszystko nie mity i legendy nieprawdziwe.
Pomyślmy, co mogą robić młodzi mężczyźni i młode kobiety na międzynarodowych wycieczkach studenckich. Z pewnością nosów nie wychylają z książek i notatek, a jak mają chwile wolnego na weekendach to spędzają je w bibliotekach 😀

Kobieta

Mariola_

Nowicjusz
Pomyślmy, co mogą robić młodzi mężczyźni i młode kobiety na międzynarodowych wycieczkach studenckich. Z pewnością nosów nie wychylają z książek i notatek, a jak mają chwile wolnego na weekendach to spędzają je w bibliotekach 😀
W akademikach mniej się nie działo o czym wiem a jednak tylu legend o tym nie ma bo mniej obcokrajowcow

Mężczyzna

cuckoldman

Seks Praktykant
Ja za malolata byłem na zwykłych praktykach zawodowych w branży hotelarskiej i na każdych było grubo 1 byłem w Gdańsku, mieszkaliśmy w hotelu pracowniczym gdzie było chyba 10 typa z Tunezji niby przyjechali do Pl na studia, praktycznie codziennie sprowadzali małolaty na hotel w zamian za szlugi i alko i hasz bo tego mieli od groma, nie korzystaliśmy z ich zaproszenia a bez problemu mogliśmy, 2 wyjazd to był na Rodos w Grecji tam się fest działo, Niemki z animacji przychodzą do nas gdzie byliśmy w 4 w pokoju i krótka piłka zapraszamy na imprezę wieczorem, "najpierw alkohol później sex", byli z Niemiec z Holandii ze Słowacji, z Włoch, i pewnie też inne narodowości, codzienne imprezy itp tam ogólnie było grubo

Mężczyzna

topwestman

Cichy Podglądacz
Aż mi się łezka w oku kręci kiedy sobie myślę, że byłem takim grzecznym koniobijcą w czasach studenckich zamiast pracować nad swoją elokwencją, sylwetką i odwagą. I używać ile fabryka mogła dać. Tamto nie wróci, a i obecnie jestem w klinczu ze względu na żonę, która nie chce trójkątów, ani moich akcji z udziałem innych kobiet. Mam dość patową sytuację jak widać.

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry