Jestem w Polsce na studiach i to naprawdę piękny kraj!
Mam jutro spotkanie i trochę się denerwuję, czy naprawdę tak trudno dostać tą tabletkę w Polsce?
Jestem w Polsce na studiach i to naprawdę piękny kraj!
Mam jutro spotkanie i trochę się denerwuję, czy naprawdę tak trudno dostać tą tabletkę w Polsce?
Minął rok, ciekawe czy sie udało czy jednak sprint z pieluchą u szyi..
Piguła "po" na recepte jest sporym utrudnieniem jak nie ma się dostępu do ginekologa, który jest osiągalny 24h/doba. Z drugiej strony nie jest to jakaś tam tabletka przeciwbólowa tylko duża dawka hormonów, więc dostępność w pierwszym lepszym kiosku też nie jest dobrym rozwiązaniem. Nie ma złotego środka, trzeba uważać, stawiać zdrowy rozsądek na pierwszym miejscu i tyle. Wypadki losowe dzieją się raczej sporadycznie niż często o ile oczywiście ktoś nie jest wybitnym pechowcem
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.