• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Egoizm w łóżku

Mężczyzna

lukasz85

Nowicjusz
Spotykałem się z kilkoma egoistami, które chciał żebym tylko ja je zadowalał. On w drugą stronę nic od siebie nie dawały. Chodzi mi tu o seks oralny. Chyba po prostu mam pecha do kobiet.

Kobieta

Krystyna.X

Podrywacz
Trochę zajęło mi zrozumienie o kim piszesz. Masz problem z określeniem płci i nazwanie kobiety egoistką, a nie egoistą, chciały zamiast chciał?
Nie przyszło ci do głowy, że to, co ty lubisz niekoniecznie musi być priorytetem dla twojej partnerki? Może wystarczyło z nią/nimi porozmawiać na ten temat? Kto wie, czy problem nie leży w tobie, a nie w niej/nich. :unsure:

Mężczyzna

lukasz85

Nowicjusz
Po prostu nie pasują mi relacje fw
Trochę zajęło mi zrozumienie o kim piszesz. Masz problem z określeniem płci i nazwanie kobiety egoistką, a nie egoistą, chciały zamiast chciał?
Nie przyszło ci do głowy, że to, co ty lubisz niekoniecznie musi być priorytetem dla twojej partnerki? Może wystarczyło z nią/nimi porozmawiać na ten temat? Kto wie, czy problem nie leży w tobie, a nie w niej/nich. :unsure:
Po prostu to była relacja nie na zasadach związku tylko fwb. Może dlatego kobiety wtedy wyczuwają, że mogą więcej.

Mężczyzna

lukasz85

Nowicjusz
Stwierdzam, że takie relację nie są dla mnie. Wolę związek partnerski gdzie strony po pewnym czasie na zasadzie kompromisu spotkania się w pół drogi się dogadują.

Kobieta

Krystyna.X

Podrywacz
Jeżeli w nicku masz rocznik, to skończyłeś lub zaraz skończysz 40 lat i nadal się zastanawiasz nad szczerą rozmową? Czy cię nie wyśmieje? Teraz powiem za siebie: Takiemu, który wyśmiałby szczerą rozmowę powiedziałabym Won! i to bez zbędnych ceregieli. Ale to twoje życie, twoje decyzje i twoja wola

Mężczyzna

lukasz85

Nowicjusz
Jeżeli w nicku masz rocznik, to skończyłeś lub zaraz skończysz 40 lat i nadal się zastanawiasz nad szczerą rozmową? Czy cię nie wyśmieje? Teraz powiem za siebie: Takiemu, który wyśmiałby szczerą rozmowę powiedziałabym Won! i to bez zbędnych ceregieli. Ale to twoje życie, twoje decyzje i twoja wola
Dziękuję za radę