• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Dziwny chlopak

Kobieta

kasiamalan

Cichy Podglądacz
W środę po pracy udałam się na zakupy do galerii w kaliszu w celu kupienia paru ubrań na urodziny siostry. Gdy kupiłam ubrania i już wracałam do auta poczułam potrzebę wysikania się więc poszłam do toalety. Weszłam do kabiny zdjęłam spodnie i zaczęłam sikać, gdy skończyłam poszłam myć ręce i w trakcie ich mycia poczułam jak ktoś mnie dotknął ręką w pośladka. Odwróciłam sie a tam chłopak około 18 lat i około 165cm wzrostu stał z ręką wystawioną w moją stronę i widoczną erekcją. Zapytałam się co to ma znaczyć, a on bez słowa zsunął spodnie w dół i zaczął się masturbować. Trwało to nie wiem może z 10 sekund i doszedł na moje spodnie, zdenerwowana kazałam mu wyjść a on to zrobił lecz po chwili gdy starałam się w miarę wytrzeć plamę ze spodni ten wszedł i szybko zsunął ze mnie spodnie wsadził mi palec w odbyt i momentalnie wybiegł z toalety.