• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Dziewczyna nie chce się ze mną pieścić (związek 1,5 roczny)

Status
Zamknięty.

Radzik

Cichy Podglądacz
Po roku bycia z dziewczyną dopiero zgodziła się na 1 pocałunek.. Było to na imprezie sylwestrowej jak obaj byliśmy pijani ;/ Wcześniej przez cały rok gdy się do niej zbliżałem odsuwała twarz.. nie chciała. Jedyne to mogłem ja przytulić i dać buziaka, wyżalić się jej.. chodzić za rączkę. Czy to była miłość czy przyjaźń z jej strony? tak samo mogloby być z przyjaciółką. Już nie wiem jak to mogę nazwać. Może byłem dla niej tylko przyjacielem, a był to związek, nie chciałą nic więcej.. Gdy po roku spytałem kiedy tak naprawde mnie pokochała, powiedziała ze nie wie.. Nazwalibyście to miłością czy przyjaźnią?[/img]

Manveru

Podrywacz
Polihymnia napisał:
Mayonez napisał:
a buziaki bedą,bo nie moge sie powstrzymać!
Manveru :* :* :* :*
Tak po przyjacielsku? :p
On nie jest moim przyjacielem ^^

@Radzik: Miałem podobnie, ale wtedy z moją dziewczyną mieliśmy po 11 czy 12 lat ;) miłość to nie tylko pocałunki i szeroko pojęta cielesność. Jeśli dziewczyna Cię kocha to nie musi tego koniecznie okazywać takimi gestami. No i w drugą stronę - taka, która Cię non-stop np. całuje wcale nie musi Cię kochać.

Szarka

Erotoman
Manveru napisał:
Szarka najwyraźniej nie doświadczyła pomocy przyjaciół skorych do takich przysług.

Nie wyobrażam sobie przyjaźni z mężczyzną, z którym bym się całowała i cieleśnie się z nim w jakikolwiek sposób zbliżyła.

Szarka

Erotoman
Manveru napisał:
@Radzik: Miałem podobnie, ale wtedy z moją dziewczyną mieliśmy po 11 czy 12 lat ;) miłość to nie tylko pocałunki i szeroko pojęta cielesność. Jeśli dziewczyna Cię kocha to nie musi tego koniecznie okazywać takimi gestami. No i w drugą stronę - taka, która Cię non-stop np. całuje wcale nie musi Cię kochać.

ooo tu się akurat z Tobą zgadzam :]

gosiaa

Cichy Podglądacz
biologii się nie da oszukać! jak się kogoś kocha (albo chociaż namiastka tego), to się ma pewne potrzeby cielesne - jeżeli ta dziewczyna zupełnie nic nie chce to są tylko dwa możliwe wytłumaczenia:
1)nie kocha cie, tylko jesteś kumpel dla niej
2)ktoś inny ją posuwa
podejrzewam, że to pierwsze ;)

a co do przyjacielskich przysług - czasem korzystamy z dobrym kumplem (jak akurat jest potrzeba) i nie wpływa to na nasze relacje

myphototusia

Cichy Podglądacz
Mayonez napisał:
Czyli,ze jak raz całowałem sie z przyjaciółką w nocy w parku ja kbylismy schlani ssałem jej cyce i macałem przez spodnie to bylismy w zwiazku ,tak ?

hehh no w sumie nie bo napisales że z przyjaciółką a pozatym byłes pijany. To nie tak .. Ja też tak miałam, że np kiedyś całowałam się z kimś z kim nie byłam itp a teraz np dając swoje zwykłe buzi, przytulania i chodzenie czasem za rękę byłam (a raczej dalej jestem) w związku, gdzie nie było żadnego oficjalnego "poproszenia o chodzenie". Wyszło samo z siebie:) a kilka lat temu miałam tak, że chodziłam z przyjacielem za rękę czasem, przytulaliśmy się i wszyscy myśleli że byliśmy parą i w sumie do dziś próbują mi to wmówić :p

kira

Seks Praktykant
zwiazek, bycie z kims polega na uczuciu do siebie obu osob. a nie, ze pocalunek, seks, randka i juz zwiazek - niektorzy tak mysla...i robia...

masz dobre relacje z dziewczyna, czy masz wrazenie, ze Cie zlewa i jest malo zainteresowana? ja ze swoja byla dziewczyna, z ktora bylem dlugo... 1 raz sie pocalowalismy po pol roku bycia razem. to wydaje sie byc dlugi okres. pieszczoty troche pozniej.
u Ciebie pocalunek po roku itd... to jakos dziwnie. mozna to tlumaczyc, ze dziewczyna powoli postepuje z tym. i jeszcze pieszczoty.
albo nie jest Toba zainteresowana zbytnio, albo nie lubi zblizen. bo jakos watpie, ze ona powoli z fizycznoscia postepuje.
gdyby miala z 13 lat ok. ale 18? :p
napewno musisz serio z nia o tym pogadac, tak aby Cie z tym nie splawila :)

Status
Zamknięty.