Nie uważasz, że sam powinieneś sobie przekalkulować i podjąć decyzję?Kręci mnie rimming, seks analny, z kobietą. Żona nie jest, delikatnie mówiąc przekonana.
Ostatnio po rozmowie, stwierdziła, że ona się otworzy ale chce, żebym również się powierzył....i chce żebym był pierwszy... Przy użyciu wibratora. No i mam dylemat.
O Tym.... Od razu strapieńNie uważasz, że sam powinieneś sobie przekalkulować i podjąć decyzję?
Ale skoro oczekujesz od nieznajomych z forum opinii na temat tego na ile chcesz sobie na coś pozwolić, to ja głosuję od razu na strapona![]()
Solo, to mnie już kompletnie nie kreci.Nie rób scen, spróbuj, może się okazać, że to jest fajne. Ja miałem opory przed wsadzeniem sobie czegoś w tyłek, ale się kiedyś przemoglem i... czasem to praktykuję, żeby zwiększyć doznania.
Na początek spróbuj solo, bez żony.
No nie nie nie. Ladies first, nie daj się zmanipulować, trochę asertywności.i chce żebym był pierwszy...
Jak już wspomniał @dario_a_z to potęguje doznania, ale trzeba mieć odpowiedni mindset. Po obserwacjach reakcji z takich zabaw z ex partnerem, to jak bym była facetem, to bym się dwa razy nie zastanawiała.Wiesz,
O Tym.... Od razu strapieńankiety nie robię, decyzję podejmę sam, jestem ciekaw opinii ludzi z tego forum.
Ale spróbuj, bo może się okazać, że jest do dla Ciebie granica nie do przejścia choćby psychicznie.Solo, to mnie już kompletnie nie kreci.
Dzięki za opinięJak już wspomniał @dario_a_z to potęguje doznania, ale trzeba mieć odpowiedni mindset. Po obserwacjach reakcji z takich zabaw z ex partnerem, to jak bym była facetem, to bym się dwa razy nie zastanawiała.
Kupcie sobie takie długie podwójne dildo i zrób to z żoną w tym samym momencieKręci mnie rimming, seks analny, z kobietą. Żona nie jest, delikatnie mówiąc przekonana.
Ostatnio po rozmowie, stwierdziła, że ona się otworzy ale chce, żebym również się powierzył....i chce żebym był pierwszy... Przy użyciu wibratora. No i mam dylemat.
Kręci mnie rimming, seks analny, z kobietą. Żona nie jest, delikatnie mówiąc przekonana.
Obawiam się, że masz rację.Jak byłeś z tym namolny, topPo prostu wykombinowała, jak Cię spławić z tematem, a przynajmniej odsunąć to w czasie.
Żona rozmawia z koleżanką i żali się:Ja znam jeszcze taką wersję:
On: kochanie, co powiesz na anal?
Ona: a co mnie obchodzi co Ty z kolegami robisz
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
| F | Bliźniaczki - dylemat | Seks | 1 |