• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Duże analne zabawki

Mężczyzna

PerwersPiss

Cichy Podglądacz
Hej.
Czy jest tu ktoś kobieta czy mężczyzna, które lubi analne zabawy dużymi plugami analnymi? A może ktoś lubi jak druga osoba rozpycha jej anal dużą zabawką?
Kręcą mnie takie zabawy w rozpychanie anal zabawkami i doszedłem już do grubości 5,5 cm. Mam kilka różnych zabawek od 4 do 6 cm. Zaczynałem od rozpychania mniejszymi pługami takie 4 cm. Teraz rozepchałem już 5,5 cm pługiem. Mieści się cały i ma długość jakieś 18 cm. Bardzo fajne uczucie rozpychania. Teraz czekam na zabawę z partnerką, żeby ona mi powsadzała duże zabawki w dupę. Raz się tak bawiliśmy i jej się bardzo to podobało.
Zapraszam do rozmowy.

Mężczyzna

TrueAssLover

Seks Praktykant
Hej.
Czy jest tu ktoś kobieta czy mężczyzna, które lubi analne zabawy dużymi plugami analnymi? A może ktoś lubi jak druga osoba rozpycha jej anal dużą zabawką?
Kręcą mnie takie zabawy w rozpychanie anal zabawkami i doszedłem już do grubości 5,5 cm. Mam kilka różnych zabawek od 4 do 6 cm. Zaczynałem od rozpychania mniejszymi pługami takie 4 cm. Teraz rozepchałem już 5,5 cm pługiem. Mieści się cały i ma długość jakieś 18 cm. Bardzo fajne uczucie rozpychania. Teraz czekam na zabawę z partnerką, żeby ona mi powsadzała duże zabawki w dupę. Raz się tak bawiliśmy i jej się bardzo to podobało.
Zapraszam do rozmowy.
Serio? Twojej dziwczynie się to podoba?

Mężczyzna

PerwersPiss

Cichy Podglądacz
Serio? Twojej dziwczynie się to podoba?
Że co? Dlaczego ma się nie podobać? Nawet nie wiesz jak kobiety są perwersyjne, jak mają otwartego na za pomysły kochanka. Moja partnerka chętnie mi wpycha pługi analne w dupę, liże mi odbyt i wsadza w niego język. Bardzo ją to kręci, i mnie też. Nie muszę jej o to prosić czy namawiać. Ostatnio nawet bawiliśmy się z rzyganiem podczas ruchania. Bardzo ją to podniecało, aż tak że się zlała z podniecenia.