• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Drogie panie jaki macie stosunek do małych penisów?

Co sądzicie? (szczerze)

• Tylko okazałe

Votes: 2 100,0%
  • Mały sprzęt to duża wada

Votes: 0 0,0%
  • Ambiwalentne uczucia

• Lubię takie

• Nie pogardzę

• Total voters
    2
Mężczyzna

Kakeru02

Cichy Podglądacz
Hej,
Zawsze jak jakąś kobietę zainteresowało jakiego mogę mieć penisa pytały "Dużego masz?" rozumiecie? Z takim jakby podkreśleniem, że duży najlepszy i tylko taki jest git. Ja jestem posiadaczem bardzo małego penisa jest to ok 10 cm w pełnym wzwodzie i tak szczerze drogie panie co sądzicie jeśli macie do czynienia z małym penisem albo co w was budzi się na samą myśl o posiadaczu małego przyrodzenia? Ja na przykład szczerze nie potrafiłbym się przekonać do kobiet bez fajnego tyłka i nie mówię by dopiec jakiejkolwiek kobiecie tylko to moje szczere odczucia. Dlatego by była równowaga może być szczera brutalność w dyskusji 😁

Kobieta

Saanvi

Dominujący
W tej chwili chciałabym podziękować wszystkim kobietom, które ruchają się z facetami z małymi penisami żebyśmy my nie musiały 🫡
Mam znajomego, który ma owe 10cm i podobno bardzo dobrze sobie radzi w tych tematach. Nie było dane mi spróbować i niech tak zostanie.

Mężczyzna

Kakeru02

Cichy Podglądacz
10 cm w pełnym wzwodzie to bardzo mało. Co na to kobiety z którymi uprawiałeś seks?
Nic nie czuły, a jak coś czuły to jedynie takie słodkie "mruczenie" słyszałem jak wydawały. Nie ironicznie przyznam, że ja mam podejście takie żeby zadowolić tylko siebie, ale to żadne pobudki egoistyczne czy coś ot wiem że pewnych rzeczy człowiek nie przeskoczy. Głową muru nie przebijesz, parasola w odbycie nie otworzysz, a rzeczywiście małym sprzętem nie dogodzisz. Chatgpt Ci dla poprawności politycznej napisze coś innego, ale nijak ma się to z tym jak jest w rzeczywistości. Dziękuję bardzo za wszelkie odpowiedzi. Pozdrawiam.