• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Double Penetration

Mężczyzna

Siemano

Nowicjusz
Mam pytanie jakie , jakie są wasze doświadczenia w tej formie sexu?chodzi o kobiety i mężczyzn .Czy próbowaliście czy chcielibyście ?Każda opinia jest mile widziana :) pozdrawiam

Mężczyzna

Mariano-1985

Podrywacz
Mam pytanie jakie , jakie są wasze doświadczenia w tej formie sexu?chodzi o kobiety i mężczyzn .Czy próbowaliście czy chcielibyście ?Każda opinia jest mile widziana :) pozdrawiam
Miałem okazję brać udziałów w zabawach w dp. Powiem tak, w jakiejkolwiek pozycji by się to nie działo, gdziekolwiek bym wkładał, zawsze było to mega, bardzo podniecające i przyjemne!
Najprzyjemniejsze jednak było to, że partnerki dosłownie szalały z rozkoszy przy tym. Widok aż tak podnoecony h i opętanych seksem kobiet to rzadkość. Patrząc na to byłem zawsze tak podnieciny, że musiałem mocno że sobą walczyć, żeby za szybko nie dojść😋 One są wtedy w innym, swoim świecie i to jest w tym najpiękniejesze.
Każdemu, kto miałby możliwość wzięcia udziału w dp, gorąco polecam! 😁
Bardzo ciekawi mnie zdanie Pań na ten temat, fajnie jakby jakieś się wypowiedziały w temacie.

Kobieta

Ustieno

Seks Praktykant
2-Photoroom-png-Photoroom.png

Mężczyzna

Chicken95

Cichy Podglądacz
Pierwszy trójkąt 2m+k była dziewczyna i dobry kolega. 2 penisy jednocześnie weszły w dziurkę. Spoko przeżycie, zero problemów z ocieraniem się penisa o drugiego penisa. Mega uczucie widząc na twarzy dziewczyny moment wejścia nas 2 na raz w jej cipkę :) Oszalała w tym momencie z rozkoszy :)

Mężczyzna

Stoprocent89

Seks Praktykant
Udało się zrealizować?
Wibrator jest ok dobrze zacząć podczas gdy posuwasz.kobiete w cipkę delikatnie wibrator w dupkę a drugi facet wkłada do buzi przy czym po oswojeniu robi ostrzejszego face fika zeby poczuła się porządana i finalnie zmienić partnera kończąc dupka cipka kto jak woli

Mężczyzna

Stoprocent89

Seks Praktykant
Pierwszy trójkąt 2m+k była dziewczyna i dobry kolega. 2 penisy jednocześnie weszły w dziurkę. Spoko przeżycie, zero problemów z ocieraniem się penisa o drugiego penisa. Mega uczucie widząc na twarzy dziewczyny moment wejścia nas 2 na raz w jej cipkę :) Oszalała w tym momencie z rozkoszy :)
Mega jest jak kobita się rozluźni i lecimy nocke aż kutaski puchną?!

Mężczyzna

Stoprocent89

Seks Praktykant
Ja z żoną próbowałem tylko ten 2 to wibrator ale 2 w cipce zaliczone i wibro w cipce a ja analnie też zaliczone . Może kiedyś spróbujemy z innym naturalnym czas pokaże
Fajnie z.wibro wtedy jak kutasek w analu to lecisz.ostro dobrze Tobie 😂z moja tak zrobiłem to długo się.wahala żeby polecieć dp delikatnie wibra w dupkę ty. Cipka a nowy pan do buzi maks spust jego w buzię z.delikatnym.policzkiem a Ty szalejesz bo dochodzi czuje się wasza kobiety lubią.byc czasem kurewkami xd