Miałem okazję brać udziałów w zabawach w dp. Powiem tak, w jakiejkolwiek pozycji by się to nie działo, gdziekolwiek bym wkładał, zawsze było to mega, bardzo podniecające i przyjemne!Mam pytanie jakie , jakie są wasze doświadczenia w tej formie sexu?chodzi o kobiety i mężczyzn .Czy próbowaliście czy chcielibyście ?Każda opinia jest mile widziana pozdrawiam
Zazdroszczę wam ale jak wszyscy to wszyscy. Na samym doleMy z wibratorem aczkolwiek chcemy spotkac sie z kims niedługo i spróbować
Udało się zrealizować?My z wibratorem aczkolwiek chcemy spotkac sie z kims niedługo i spróbować
Wibrator jest ok dobrze zacząć podczas gdy posuwasz.kobiete w cipkę delikatnie wibrator w dupkę a drugi facet wkłada do buzi przy czym po oswojeniu robi ostrzejszego face fika zeby poczuła się porządana i finalnie zmienić partnera kończąc dupka cipka kto jak woliUdało się zrealizować?
Mega jest jak kobita się rozluźni i lecimy nocke aż kutaski puchną?!Pierwszy trójkąt 2m+k była dziewczyna i dobry kolega. 2 penisy jednocześnie weszły w dziurkę. Spoko przeżycie, zero problemów z ocieraniem się penisa o drugiego penisa. Mega uczucie widząc na twarzy dziewczyny moment wejścia nas 2 na raz w jej cipkę Oszalała w tym momencie z rozkoszy
A kobieta jak doznania z.wibratorkiem ? Na.poczatku niech zrobi lodzika temu drugiemu ewentualnie on jej delikatnie włoży bez szaleństw żeby się oswoiła zależy jakiego masz kutaska jak duży a.jego bd.mniejszy to.spoczkoMy z wibratorem aczkolwiek chcemy spotkac sie z kims niedługo i spróbować
Fajnie z.wibro wtedy jak kutasek w analu to lecisz.ostro dobrze Tobie z moja tak zrobiłem to długo się.wahala żeby polecieć dp delikatnie wibra w dupkę ty. Cipka a nowy pan do buzi maks spust jego w buzię z.delikatnym.policzkiem a Ty szalejesz bo dochodzi czuje się wasza kobiety lubią.byc czasem kurewkami xdJa z żoną próbowałem tylko ten 2 to wibrator ale 2 w cipce zaliczone i wibro w cipce a ja analnie też zaliczone . Może kiedyś spróbujemy z innym naturalnym czas pokaże
Mi się.udalo ale początki słabo szybko się spuszczałem i wiesz no koleś.rznol a ja.dochodzilem ale z.czasem z czasem anal tylko dla.mnie chyba że udawany.gwaltxdUdało się zrealizować?
Kosmos zrób kobiecje niespodziankę przygotuj kąpiel zasłon oczy jak wejdzie do wanny a was dwóch to róbcie.troche wbrew mówię Ci ulegnie i doznasz innej babyMy z wibratorem aczkolwiek chcemy spotkac sie z kims niedługo i spróbować
A jesteś w związku ?W życiu muszę tego spróbować
Zapraszam na priv szukamy paryA jesteś w związku ?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
S | Double penetration parę zapraszamy | Seks | 0 |