• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Dominujący szuka kobiety do fabuły

Mężczyzna

PawełDominujący

Cichy Podglądacz
Dzień dobry,

mam na imię Paweł, mam 36 lat i poszukuję kobiety do fabuły na stałe. Wiek nie ma dla mnie znaczenia.

Poszukuję kobiety piśmiennej z bogatą wyobraźnią. Cenię szczegóły i lubię gdy kobieta regularnie zdradza w fabule co myśli i czuje.

Uległość mile widziana.

W zamian oferuje wielomiesięczną rozrywkę, długie i rozbudowane fabuły w których traktuję kobiety wspaniale. Chcę budować głębokie relacje, które rodzą się po zdominowaniu, zakochana kobieta jest pożądana w fabule.

Oto kilka moich propozycji na zachętę:

1. Córka polskiego generała, rosyjski bokser i ogromny skandal dyplomatyczny.

2. Początkująca uległa i empatyczny doświadczony Pan powoli wprowadzający ją w tajniki BDSM.

3. Młoda zraniona studentka rozczarowana rówieśnikami dająca szansę starszemu mężczyźnie.

4. Krakowska studentka i warszawski biznesmen przełamujący jej silny opór.

5. Licealistka dziewica poznająca w internecie 30 letniego czułego mężczyznę.

To tylko propozycje, chętnie stworzę coś wspólnie z Tobą. Preferuję długie formy i na pewno zaczniemy na mailu by lepiej się poznać.

Jak jesteś zainteresowana to napisz mi wiadomość.

Pozdrawiam
Paweł