• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Dobre filmy erotyczne. Co polecacie? Więcej info w temacie.

Nick

Cichy Podglądacz
Najlepiej filmy pełnometrażowe. Może być vintage, lubię takie. Dodają klimatu filmy czarno-białe. Najlepiej z dobrymi aktorami, żeby nie było kaszany, w której są jakieś śmiechy i brakującego wejścia w rolę.
Widziałem kiedyś podobne filmy, ale nie pamiętam tytułów; mroczniejszy klimat jak z czasów wojny, gdy pieprzenie było luksusem bogaczy, wyrazy twarzy kobiet jakby bez emocji, zero humoru, tylko walenie i zero granic, których ktokolwiek bałby się przekroczyć.
Jedna scena mnie urzekła. naga kobieta w kinie okryta tylko białym futrem, a obok niej facet onanizujący się nad jej twarzą. Gdy wytrysną na jej policzki to nawet nie zamrugała, zero reakcji, kamienna twarz. Cały czas patrzyła przed siebie. To było coś nietypowego w filmach jakie wcześniej widziałem.

Znacie dobre tytuły?