• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Do facetów: czy zauważacie to jak kobiety patrzą na wasze krocze?

Kobieta

Karotka

Nowicjusz
Zawsze mnie to zastanawia czy zauważacie to czy nie. Np. Ja idąc ulicą lub siedząc gdzieś lubię patrzeć na niektórych facetów czy im się odznacza itp.

Mężczyzna

4xblah

Cichy Podglądacz
Zdąża się. W pracy czasami zauważam jak rozmawiam z koleżanką, to czasami lata oczami po mnie a to zahaczy wzrokiem o klamrę od padka a to zerknie na penisa.

Mężczyzna

4xblah

Cichy Podglądacz
A nie bierzesz pod uwagę, że po prostu masz hmm... brzydką twarz i laska po prostu patrzy w dół, bo jej głupio patrzyć w Twoje oczy?
:D eh te internety, a co zazdrościsz czy skąd taki komentarz?
Edit: a ok, coś tam popatrzyłem na Twoje wpisy i widzę że masz niska samoocenę, głowa do góry. Jeśli jesteś mniej urodziwy to charakterem jesteś w stanie dużo zdziałać.

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Edit: a ok, coś tam popatrzyłem na Twoje wpisy i widzę że masz niska samoocenę, głowa do góry. Jeśli jesteś mniej urodziwy to charakterem jesteś w stanie dużo zdziałać.
Przede wszystkim Randomowynick123 musi zmienić swój mindset, aby zacząć szmacić Polki. Nie ja pierwszy o tym napisałem na forum. Nie widzę powodu, aby nie przyznać słuszności opinii innych oświeconych "radców" i "radczyń".
Pokazywanie członka jednak dopiero na pierwszym spotkaniu na seks.
(humor, ironia, groteska)

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Nic nie muszę zmieniać. Starczy poczytać to forum, żeby wiedzieć, że jestem na przegranej pozycji, bo po prostu nie mam nic, co ma wartość dla dziewczyn. I nic z tym się nie da zrobić. Nawet taki Tadziu ma większe szanse niż ja xD
Chyba kolejnych raz podważasz opinie osób, które się dużo ruchają. A przynajmniej twierdzą, że robią to często i z różnymi osobami.

Mężczyzna

Randomowynick123

Biegły Uwodziciel
Chyba kolejnych raz podważasz opinie osób, które się dużo ruchają. A przynajmniej twierdzą, że robią to często i z różnymi osobami.
A co te osoby mogą wiedzieć? Nigdy nie były, nie są i nie będą w takiej sytuacji.

One już na początek mają ten plus, którego ja nie mam: doświadczenie. Kobiet to nie dotyczy, bo nie ma znaczenia, czy doświadczona, czy nie, bo i tak znajdzie masę chętnych facetów. Ale jak facet nie ma doświadczenia i ma więcej niż 20 coś lat, to już po zawodach. Gdyby goście co tutaj rzucają radami i seks mają codziennie, nagle by się ze mną zamienili miejscami, to też by seksu w życiu nie mieli.

Mężczyzna

Adoka

Nowicjusz
Osobiście może nie doświadczyłem tego, ale mam kumpla który został hojnie obdarzony i jak jesteśmy na basenie to często kobiety patrzą mu się w okolice kąpielówek

Mężczyzna

Pit87

Cichy Podglądacz
Oczywiście, że panie patrzą, robią to jednak rzadziej i dyskretniej niż panowie.
W moim przypadku zdarza się to częściej bo w pracy noszę spodnie w kant.

Mężczyzna

DarkDrink

Cichy Podglądacz
Ja doświadczyłem tego wielokrotnie w różnych sytuacjach - praca, spacer po ulicy albo trening. Od razu powiem, że krocze mam przeciętne.

Stripchat
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry