Jakbym to robił ja. A też zdarzyło mi się tak napisać tylko bardziej ad personam to z punktu bycia kobietą nie napisałbym Ci.
Lecimy bo mi się trochę nudzi, a chcę poudawać mądrego. XD
Bardziej to słowo odnosi się do innych sfer tzn. albo witasz kogoś u siebie w domu chociaż bardziej na dworze/na wiecu/na jakimś szkoleniu. Tylko nie mówimy tego na pogrzebie bo "witam" to pozytywna forma. Druga kwestia to... używają ją osoby starsze do młodszych, wyższe stopniem do niższych. Także jak chcesz poznać starsze kobiety na forum to ich nie "witasz" one mogą Ciebie.
To zdanie jest w ogóle pomieszane jak dla mnie i nie widzę w nim zbytniej logiki.
Pan
@Image pewnie by wszystko lepiej zrobił bo się zna i w tym siedzi.
Tu w ogóle jest nieładnie...
Zrobię swoją wersję dla Ciebie.
Cześć, jestem Damian i mam 29 lat. Poszukuję do kobietę do sympatycznej korespondencji online. Chciałbym, aby przebiegała w miłym tonie i była dyskretna.
Wszystkie zainteresowane Panie w wieku od 22 do 42 lat ochoczo zachęcam do rozmowy- nie gryzę.
Zapraszam również do rozmowy prywatnej, mogę tam podać swój numer Gadu-Gadu lub Snapchata, aby ułatwić komunikację. W nich również mogę z większą pewnością podzielić się sobą i swoimi myślami.
Pozdrawiam Damian
Ale Ty chłopie masz 29lat więc masz większe branie bo jesteś starszy więc przeszedłeś te "widełki". A ja taki małolat jeszcze muszę czekać no i muszą mi się pojawić pierwsze zmarszczki, a Ty już możesz hasać po wzgórkach i dolinkach.
A z drugiej strony po co się starać i ładnie pisać jak się powie wiek to jest się i tak odrzucanym. Ach te błędne koło.