• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Dlaczego sex w skarpetkach ????

Mężczyzna

maxis

Erotoman
Najlepiej takie ;)
A tak serio to nie chodzi o markę, tylko żeby po prostu ładne były jakoś tak estetycznie uszyte i dobrze wypełnione :D

609eccfdbf07ea2c5e8dad0a5e28923c_2016-New-Brand-Mens-Underwear-Boxer-CK-World-Cup-Spell-Color-Soft-Modal-Mens-Boxers-Shorts.jpg
A napis na czerwonych bokserkach "Szef wszystkich szefów" też by Cię podniecał, bo miałem takie w swoim życiu, pytam nie zobowiązująco i z ciekawości, bo takie miałem i już nie mam, dostałem takie ja też i inni koledzy z klasy w liceum od koleżanek pewnego razu na dzień chłopaka.

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
czyli kobiety jednak lecą na kasę, nawet w sytuacji łóżkowej mogą nagle uciec po zobaczeniu tanich gaci.
Nie mam pojęcia, czy prostytutkom zależy na zdejmowaniu skarpetek. Może koledzy z forum będą mogli udzielić odpowiedzi na podstawie swoich doświadczeń.
Nie mam nawet pojęcia, czy kobietom zależy na zdejmowaniu skarpetek. Jestem ignorantem w tym zakresie. Nie sprawdzałem, gdyż niemal zawsze uprawiałem seks po wzięciu prysznica lub wspólnej kąpieli. A. dawno temu, to nawet miałem zdejmowane skarpetki...

Mężczyzna

maxis

Erotoman
Nie mam pojęcia, czy prostytutkom zależy na zdejmowaniu skarpetek. Może koledzy z forum będą mogli udzielić odpowiedzi na podstawie swoich doświadczeń.
Nie mam nawet pojęcia, czy kobietom zależy na zdejmowaniu skarpetek. Jestem ignorantem w tym zakresie. Nie sprawdzałem, gdyż niemal zawsze uprawiałem seks po wzięciu prysznica lub wspólnej kąpieli. A. dawno temu, to nawet miałem zdejmowane skarpetki...
No moja Pani to każę mi się rozbierać do naga, co jest wiadome i oczywiste, ze skarpetki też, nawet jak na końcu slipki zostawiam, to mi przypomina, że majtki też :)

Kobieta

Nieśmiała

Podrywacz
Wolę już żeby był w skarpetach niż zobaczyć brzydkie lub co gorsza brudne stopy. Aż na samą myśl mi się niedobrze zrobiło

Kobieta

kaami

Podrywacz
Dla mnie stopy są najobrzydliwszą częścią ciała człowieka i zdecydowanie wolę żeby te skarpety były. 😅 Sama raczej nie zdejmuję do seksu, bo mi wiecznie zimno w stopy. 🥶

Mężczyzna

bigboy666

Biegły Uwodziciel
A skąd wiesz, że jakaś istotna część facetów robi to w skarpetkach? Ja zawsze całkowicie nago, ale trochę nie rozumiem, dlaczego miałoby mi to przeszkadzać, gdyby kobieta miała tylko skarpetki. Nawet wydaje mi się to seksowne.