• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Dlaczego nie warto walić konia w pracy.

Mężczyzna

japo40

Cichy Podglądacz
Chciałbym Wam opowiedzieć pewną zabawną historię, która przydarzyła mi się kilka lat temu. Pracowałem wtedy w firmie windykacyjnej w dziale administracyjno- technicznym. Obowiązki dzieliłem razem z Asią i Kamilą. To była typowo biurowa robota ale tego dnia czekało nas masowa wysyłka monitów. Wszystko musieliśmy spakować ręcznie ponieważ maszyna ułatwiająca tego typu zadania uległa awarii.

To było strasznie monotonne zajęcie a na dodatek nie mogłem się skupić bo strasznie bolały mnie jaja. Moja Beata miała znowu focha a kiedy tylko próbowałem jej dotknąć warczała jakby była wściekła ale z nią to tak zawsze albo miała okres albo bolała ja głową. Jakieś dwa miesiące temu miała lepszy humor bo wystarczyło że zobaczyła rano jak mi kutas stoi to albo robiła mi loda albo właziła na mnie zanim zdążyłem oczy otworzyć.

Z Beta byłem już jakiś czas ale w łóżku zachowywała się na mocną czwórkę z małym minusem za golenie cipki na zero i lodzika też mogłaby robić lepiej. Ona też była raczej zadowolona chociaż czasami mówiła że nie ma już do mnie siły a ona nie ma 17 lat żeby robić to co drugi dzień. Byliśmy w tym samym wieku więc te bajery że kobiety po 40 przeżywają drugą młodość to chyba jakaś ściema.

Najgorzej było w tedy jak się obraziła nie wiadomo o co czasami nawet na miesiąc. Musiałem sobie wtedy radzić sam a jak mnie już nie daj co złapała na waleniu konia dopiero się wściekła. Przede wszystkim o fakt że mam czelność patrzeć na inne baby ale też w jej mniemaniu jeśli nawet odmawia igraszek to moim zdaniem jest robić tak żeby uległa. Przewrotna logika bo ona nie była z tych co to są uległe. Tak czy inaczej dupy nie dala od dawna a krew nie woda.

Tego było już za dużo, musiałem coś zrobić bo czułem się tak jakby mi miały odpaść jaja. Przeprosiłem dziewczyny i poszedłem do toalety z zamiarem walenia konia.

Toaleta na naszym piętrze była wspólna czyli jedna kabina dla pań druga dla panów. Upewniłem się że nie ma nikogo i zamknąłem się w tej z symbolem trójkąta.

Kiedy tylko w mojej wyobraźni pojawiła się Beata kutas był twardy po chwili. Wyobrażałem sobie że kocham się z moją żoną na plaży. Słychać w oddali szum fal, mewy a nawet gdzieś całkiem niedaleko są jacyś ludzie. Jakimś cudem wszystko było bardzo realne. Nagle z tego ekstatycznego niemal stanu wyrwało mnie jakieś poruszenie.

Do damskiej kabiny obok weszła jedna z moich koleżanek. Trochę mnie ta sytuacja zbiła z tropu bo nie mogę teraz skończyć. To było w sumie małe pomieszczenie i nawet jeśli będę próbował być cicho kobieta obok i tak domyśli się co robię. Jeśli teraz przerwę jaja i kutas będą jeszcze bardziej boleć.

Tajemnicza koleżanka skończyła siusiać, podtarła się i zaczęła zapinać spodnie. W moich myślach po Beacie nie było już ani śladu za to zacząłem zastanawiać się czy panie w naszej firmie też czasem zamykają się tutaj żeby zrobić sobie dobrze?

To był moment, straciłem czujność. Orgazm raził nie jak grom a wytrysk był obfity. Oczywiście na to żebym był cicho nie było szans. Kiedy doszedłem do siebie zdałem sobie sprawę że ona tam cały czas jest. Słyszałem jak chichocze. Kiedy po chwili zostałem sam doprowadziłem się do porządku i wyszedłem na korytarz.

Stała tam Kamila ubawiona jak norka. Nie pozostało mi nic innego jak robić dobrą minę do złej gry i zbyć to wszystko uśmiechem oraz milczeniem.

Oczywiście obie dokuczały mi przez kilka dni ale wszystko zostało między nami.

Dlatego nie war
to walić konia w pracy.