• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Dlaczego cudza żona jest tak bardzo pożądana?

Mężczyzna

J23

Seks Praktykant
Nawet jak juz nie jestes, to twoje miejsce zajely dziesiatki albo i setki innych.
Czytaj ze zrozumieniem. Ponieważ napisałeś własną, zdaniową teorię "Cudza zona jest kobieta i jak kazda inna kobieta jest pozadana, temat wyczerpany" odpowiedziałem że to temat rzeka, w domyśle widziałem że nic poza w/w teorię nie masz do powiedzenia czytaj wiedzy. Jednak usilnie próbujesz dyskutować a może przyklaskiwać koledze a może tu mamy do czynienia z multi-nick ;) Pomijam nie gramatykę...pisownię. Meritum i na temat poproszę.

Halred

Erotoman
Gdzie przeczytałeś te fakty? Porozmawiaj z kobietami a mniej filmów. Jak już to takie jak piszesz kobiety dowartościowują się poprzez współczucie szczęśliwej mężatce. Każda kochanka i kochanek zakłada, że druga strona będzie dyskretna. Częściej kochanka jest zawiedziona, że on jednak żonaty, że on się nie rozwiedzie...
Raczej ty sie wyloguj do zycia z tych swoich filmow. To, o czym pisze, to moje obserwacje jak kobieta traktuje faceta w zwiazku, a jak singla. Niektore nie tylko pokazuja, ale tez wprost mowia, ze jak facet jest singlem, to na pewno nieogarniety prawiczek albo impotent i nie chcialaby z takim sie zadawac.
Pomijam nie gramatykę...pisownię.
Dobrze, bo wyszedlbys na niezbyt madrego wytykajac komus bledy, ktorych nie popelnia, jednoczesnie samemu je popelniajac :D

Mężczyzna

J23

Seks Praktykant
Raczej ty sie wyloguj do zycia z tych swoich filmow. To, o czym pisze, to moje obserwacje jak kobieta traktuje faceta w zwiazku, a jak singla. Niektore nie tylko pokazuja, ale tez wprost mowia, ze jak facet jest singlem, to na pewno nieogarniety prawiczek albo impotent i nie chcialaby z takim sie zadawac.

Dobrze, bo wyszedlbys na niezbyt madrego wytykajac komus bledy, ktorych nie popelnia, jednoczesnie samemu je popelniajac :D
Tak ci mówią? Nie przejmuj się główka do góry ;)

Mężczyzna

J23

Seks Praktykant
Cudzą to jedno a jeszcze dodatkowo jakby to była szwagierka to już w ogóle :D
Może świadomość większego ryzyka, większego grzechu, nie wiem. Nigdy nawet nie miałem pociągu do kogoś w rodzinie. Całkowicie obca osoba i najlepiej w sytuacji spontanicznej daje tą największą adrenalinę podniety :p

Mężczyzna

mateusz12345123

Nowicjusz
A ja myślę że z tym pożądaniem cudzej żony to jest tak że gdyby była możliwość zamiany to sytuacja po prostu się powtarza, i cudza po pewnym czasie "zacznie marudzić" tak jak i Twoja albo jeszcze gorzej, z tym marudzeniem to tylko przykład.
Takie czasy, kiedyś się naprawiało a teraz się wymienia na nowe i w życiu jest podobnie.
Bierzesz ślub, zakładasz rodzinę, potem dziecko i tak dalej. Więc takie zapędy jak pożądanie cudzej żony nie posiadając dzieci to w sumie życiowy błąd, to po co ślub ? Pożądasz cudzej żony, okazje do zdrady a może zmiana orientacji a moze jeszcze lepiej płci? Kumacie co mam na myśli ? Taka impulsywna rozkmina po przeczytaniu wcześniejszych wypowiedzi
Jeszcze przypomniał mi się Ten typ mes w piosence padło pytanie odnośnie uzależnień, jaka jest definicja tego słowa, gdzie się zaczyna (w sumie każdy jakieś ma) odparł chodzi o to żeby wybrać takie które najmniej krzywdzi innych i w sumie mądre ;) ten typ mes-detoks ,gdyby ktoś chciał posłuchać ;)

Ostatnia edycja: