• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Dla Pań podoba wam sie taki scenariusz ?

Mężczyzna

ToJa198

Podrywacz
Forumowiczka poprosiła żebym napisł jak bym jej zrobił dobrze.. podoba wam się poniższa fantazja 😈😈

Tak na szybko 😈😈😈

Przebieralnia zupełnie przypadkowe spotkanie
Chciałaś dobie kupić nową spódniczkę jesteś w środku kabiny i stwierdzasz ze za krótka wychodzisz po 2 ja stoję patrze na Ciebie i mówię że jest idealna i wyglądasz w niej jak rasowa kocica zasługująca na zajebisty orgazm tu i teraz.

Patrzysz na mnie jak na szalonego ale w tym szaleństwie chcesz spróbować cofamy się do przymierzalni razem. Niechce Ciebie pieprzyc niechce loda chce żebyś usiadła i to robisz ja klękam przed tobą unosząc jedną Twoja nogę do góry Tobie jest już Ciepłej zaczynam od stopy zaczynam ją namiętnie lizać i całować.

Masz na sobie rajstopy mmmm czarne uwielbiam liże Ciebie po łydkach udach docierając do już mokrej cipki rozrywam je żeby dostać się do Stingów.....

Liże już Twoja mokrą cipkę przez nie delikatnie ściągając je 2 ręką jej smak i wygląd budzi wemnie napalonego tygrysa który liże łechtacze ssa ja czując i widząc że tego chcesz ze chcesz żeby to trwało a ja chce żebyś dalej wiła się z rozkoszy czując jak mój język wędróje po twojej już całkiem mokrej cipce ja czekam.na soki które z niej wypłyną masuje łechtaczke paluszkami słysząc jej mokry odgłos nie przestanę dopóki nie dojdziesz ssam łechaczke opuszczając Twoja nogę rozchylam nogi bardziej Ty się wyginasz w stronę moich ust czuję i Ty mówisz tak tak jedna ręką zatykam usta druga wkładam palce żeby poczuć jej wnętrze

Cicho nie jęcz dojdz teraz bo widzę że już prawie

Bardzo chce ja lizać i pościć ale dojdz....
Potem poprawimy ale już u mnie cieknie z niej są moje soczki na które czekałem mmmm

Już ja z chęcią oblizuje palce Teoja cipka jest pyszna kocico a teraz wybierzemy ponczochy a te potargane rajstopy zostawmy hehe niech ktoś zobaczy jak było dobrze stringi ??? Hmmm zabieram na pamiątkę bo za chwilę i tak nie będą Ci potrzebne 😈😈😈