• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Dirty Talking

Mężczyzna

grigorek

Nowicjusz
Oto mój dzisiejszy zestaw Dirty Talking dla żonki na wieczór: Na kolana i obciągaj kutasa dziwko.Ssij go mocniej suko.Zaraz będę Cię pierdolił w gardło.Jesteś moją kurwą do jebania.Wypinaj dupsko szmato skończę Cię od tyłu.Zaraz spuszcze Ci się prosto do gardła kurwo a Ty grzecznie wszystko połkniesz.Zaraz pokaże Ci co to znaczy ostre jebanie.Dawaj Cipę do lizania.Bądź posłuszną dziwką.Lubisz jak Cię rżne jak kurwę?? I wiele innych 😈😈A jak u was wygląda Dirty Talking i jakich słów używacie??? My z żoną uwielbiamy na maxa wulgarnie .Mega nas to kręci a żona przy tym ma bardzo intensywne orgazmy.😈😈

Mężczyzna

tupcio

Dominujący
To też, ale używanie w każdym zdaniu epitetów typu: kurwo,dziwko,szmato to nie moje klimaty...Prędzej przyjaciółka by Mnie z łóżka wywaliła ;)

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Erotoman
Dirty talk jest fajne, tyle że musi być podniecające w formie i treści, a nie być agresywnym tekstem odrażającego patologicznego menela wypowiadanym w melinie do jego nieszanującej się dziwki.

Mężczyzna

grigorek

Nowicjusz
Dirty talk jest fajne, tyle że musi być podniecające w formie i treści, a nie być agresywnym tekstem odrażającego patologicznego menela wypowiadanym w melinie do jego nieszanującej się dziwki.
Każdy jest inny i każdego co innego podnieca.Mnie z żoną akurat taka forma a Ty odrazu wyzywasz ludzi od meneli..

Mężczyzna

dario_a_z

Erotoman
Jak wszystko jest naturalne to jest to podniecające. Jednak jeśli wkrada się falsz, ktoś zmusza się, żeby rzucić wulgarny tekst - czar pryska.

Mężczyzna

tupcio

Dominujący
Każdy jest inny i każdego co innego podnieca.Mnie z żoną akurat taka forma a Ty odrazu wyzywasz ludzi od meneli..
A Ja trochę @Banisteriopsis2 rozumiem...sam często korzystam z dt,uczulam wtedy na to swoją przyjaciółkę...ale z góry mówię jej,że nie wyzywam...bo epitety dotyczące kobiety podane w pierwszym poście to zwykłe hamstwo