• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Depilacja męska

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Erotoman
dużo kebsów jadłem i inne.
To chociaż weź się za siebie, zmień dietę i schudnij.
Ja ważę 51 kg przy wzroście 165 cm, co oznacza BMI niespełna 19. A niedługo skończę 37 lat.
Jak widać, można.
Wszystko jest kwestią bilansu kalorycznego.

Depilować się nie będę, choćby ze względu na to, że wolałbym podobać się @PaniTrycholog niż nie podobać. ;)

Kobieta

PaniTrycholog

Seks Praktykant
Depilować się nie będę, choćby ze względu na to, że wolałbym podobać się @PaniTrycholog niż nie podobać. ;)
Zarośnie, zdobedzie;)
Doceniam, jednak najważniejsze to podobać się i akceptować siebie takiego jakim się jest panowie.
Zdaje się,że męża ma...ale,tak,jak piszesz,jeszcze wszystko możliwe ;)
Z przymrużeniem oka 😉
Jestem zdania, że jeśli mąż sprawia kobiecie przyjemność to nie ma większego znaczenia czyj to jest mąż 😂😂😂

Mężczyzna

Manto

Cichy Podglądacz
Sam się zastanawiałem nad depilacją laserową, ale doszliśmy z żoną do wniosku, że kupimy ten laser Philips do użytku domowego i sami to wzajemnie ogarniemy.

Mężczyzna

jakub915

Seks Praktykant
Sam się zastanawiałem nad depilacją laserową, ale doszliśmy z żoną do wniosku, że kupimy ten laser Philips do użytku domowego i sami to wzajemnie ogarniemy.
Trochę naczytałem się o ew. komplikacjach, jak również zasięgnąłem info u znajomych będących po zabiegu. W salonie wykonuje zabieg wykwalifikowana kosmetolog lub dermatolog, albo przynajmniej taka osoba nadzoruje pracę salonu. W przypadku komplikacji jest w stanie pomóc. Gdy robisz taki zabieg w salonie bez specjalistki bądź samemu, ciężej jest uzyskać pomoc. Nie każdy lekarz będzie chciał się podjąć "naprawiania" szkód po innym czy Twojej "zabawie", gdyż do końca nie wiadomo jakie procedury były wykonane, bądź zaniedbane bezpośrednio po wystąpieniu problemów.

Mężczyzna

Erektus

Cichy Podglądacz
Heyo ! Pierwszy raz zetknąłem się z tematem golenia miejsc intymnych gadając z jedną laska na kursie, doszło do kwesti żeby mi possała i czy mam ogolonego bo tak jest fajniej, potem zacząłem sie bawić pompką erekcyjną i owłosienie przeszkadzało. Pomyślałem wtedy o depilatorze laserowym bo taką reklame widziałem w Tv, powiedziałem lasce żeby mi taki zamówiła bo siara żeby rodzina zobaczyła co kupiłem i po co. Musiała też mi zamówić golarke elektryczną bo przed laserem musi być ogolone a nie chciałem taplać się żyletką w pianie.
Wcześniej już sobie ogoliłem z gąszczu włosów trymerem, którym się golę i do zera golarką - Wow ! co za mega uczucie takiej świeżości, lekkości .. super, czułem się jak pięciolatek z tym że z większą fujarą 🙂
potem zacząłem depilować się depilatorem IPL, takim zwykłym, tanim z Alledrogo. Po kilku sesjach (na początku depilowałem co drugi dzień) włosy zaczęły robić się rzadsze, cieńsze i słabsze, ciężko było w sumie je zobaczyć bo ciągle goliłem się też golarką do zera.
Nowe laski to zaskakuje bardziej lub mniej że jest taki goły a dla mnie to już taka norma jak golenie zarostu. Wolałem depilator Ipl bo nie wierzyłem że to w ogóle działa czy jakie będą efekty a tani depilator to jeszcze małe ryzyko, poza tym specjalnie chodzić z takim zbereźnym tematem do salonu to .. nie że się wstydze ale wiadomo jakie efekty ? może zgolili by ze mnie nie tylko kase.
Po kilku miesiącach włosy szczątkowo mi jeszcze odrastają i ciut muszę podgalać golarką ale nie wyobrażam sobie codziennego golenia grubego, obfitego zarostu, może w salonie było by na stałe ale szkoda mi kasy.