• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy zostaliście przyłapani na igraszkach?

Status
Zamknięty.

rose

Biegły Uwodziciel
czy zostaliście kiedykolwiek przyłapani przez kogoś na miłosnych igraszkach?? nie chodzi tylko o sam seks ale rowniez. ja moge powiedzieć, że nas nikt nie przylapał.. 2 razy do pokoju mojego chłopaka weszła siostra ale tylko się całowaliśmy.. a za 2 razem na łóżku leżeliśmy.. jak jestesmy u niego to raczej się bronie przed bardziej intymnymi pieszczotami..a nuż mamusia sobie przypomni że kwiaty trzeba podlać za to u mnie.. jak najbardziej ale i tak jest wielka konspira i szybkie ubieranie jak któreś z rodziców sie zbliża na schodki.. [/b]

ted

Biegły Uwodziciel
Hehe kiedys kiedys tak, ale jak juz wszedl ktos to tylko dopinalo sie rozporki takze nie najgorzejs ie sprezalismy :p. Ale teraz ze mieszkam sam to mi nikt nie wchodzi :p

madzia

Podrywacz
oo tak rodzice mojego Misia. 1 raz u niego sie kochalismy i ZONK. A u mnie to mzoemy kiedy chcemy mam zamek w drzwiach jakby co :)

Freja

Cichy Podglądacz
Zaraz przed i po, to tak :). Całe szczęscie, że nie w trakcie. Kurcze chyba bym się spaliła ze wstydu gdyby to rodzice i własnoręcznie bym zamordowała gdyby ktoś inny ;)

prawnik28

Seks Praktykant
moja rodzina wiele razy naruszała moją i mojej kobiety prywatność i intymność. Niestety!!!Dlatego m. in. odeszła ode mnie.
Pozdrawiam.

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry