• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy zdarza się wam chodzić bez majtek?

Mężczyzna

And

Podrywacz
Ja zawsze jak wychodzę z domu to zakładam chyba że mamy jakąś imprezę to wtedy same spodnie, zwykłe cienkie. Moja żona natomiast to często chodzi bez majtek szczególnie jak jest w mini. Ale to wszystko zależy od okoliczności.

Mężczyzna

Łorszipaß

Cichy Podglądacz
Jak zostałam przyłapana te 4 razy to akurat bez rajstop byłam.:p

A normalnie to różne rajstopy noszę: od cienkich po grube, od czarnych po błekitne, od gładkich po wzorzyste. Wszystko zależy od stylizacji. ;)
Uwielbiam liżąc stopy w rajstopach, po czym całusami przechodzić po nodze do cipki i pieścić ja przez rajstopy, czuć jej zapach i smak

Mężczyzna

DozzerPl

Cichy Podglądacz
Chodzę bez już chyba 4-5 rok, na codzień pracuje fizycznie w budowlance. Nie jest mi zimno, po tylu latach jak ubralem seksi majtochy to nie podoba mi się taka klatka, dziwnie się czuję

Kobieta

Lukrecja

Cichy Podglądacz
Bywało, latem do długiej sukienki, na rower tylko w spodenkach jak to ja nazywam kolarkach i chyba tyle

Mam tak samo, w letnich sukienkach często bez majtek. A na rowerze....w kasku,

skarpety-rowerowe-kolarskie-todo-cycling-model-bez-majtek-ale-w-kasku-szosowe-termoaktywne-fuksja.jpg