• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy to jest uzależnienie?

Czy to jest uzależnienie? (patrz w poscie)

• Zdecydowanie TAK (seks to nie wszystko)

Votes: 0 0,0%

• Total voters
    14
Status
Zamknięty.

Raufik

Cichy Podglądacz
Mam pytanie do forumowiczów,zadała mi je moja dziewczyna.

Czy to, że bardzo,bardzo czesto myślimy o seksie i nie żalujemy sobie róznego rodzaju pieszczot moze byc chorobą (uzależnieniem).

Dodam, że jestesmy razem prawie 4 lata i dogadujemy sie swietnie nie tylko w łóżku.

Moze wam tez takie mysli chodzą po glowie. :oops:

młoda

Podrywacz
Tzn hmm... Jeśli ze stałym partnerem, którego kochasz, to myślę, że to jak najbardziej nie jest uzależnienie (może od osoby hihi ;) ale to niegroźne), ale jeśli np za każdym razem z kimś innym, to już zaczyna pojawiać się problem... Np nimfomania...

gonia

Erotoman
młoda napisał:
Tzn hmm... Jeśli ze stałym partnerem, którego kochasz, to myślę, że to jak najbardziej nie jest uzależnienie (może od osoby hihi ;) ale to niegroźne), ale jeśli np za każdym razem z kimś innym, to już zaczyna pojawiać się problem... Np nimfomania...
myslenie o seksie z innymi osobami to raczej nie jest nimfomania ... nimfomania to robienie to z roznymi osobami np codziennie z innym :>

A co do uzaleznienia od wszystkiego mozna sie uzaleznic :)

Młody18

Biegły Uwodziciel
Czemu ma być to uzależnienie :p Skoro sprawia wam obojgu radość i przyjemność oraz oboje tego chcecie, to czemu nie. Wkońcu seks ma wiele pozytywnych też cech :wink: np. spala się kalorie, poprawia ukrwienie organizmu itp. itd. :p A skoro robicie to tylko ze sobą, to ja bym tego nie uznał wcale za uzależnienie.

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry