• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy stosując tabletki można współżyć bez ograniczeń?

Status
Zamknięty.

tyska

Cichy Podglądacz
Mam pytanie czy biorac regularnie (zawsze o dokładnej porze) tabletki można współżyc bez zadnych ograniczen? Chodzi mi dokładnie czy w przypadku brania tabletetk można mówi o dniach płodnych czy niepłodnych?

Dzieki za odp :)

p1tbull

Seks Praktykant
Niema czegos takiego jak dni plodne i nie polodne podczas zarzywania tabletek hormonalnych przez te wszystkie gni przez ktore sie bierze tabletki to sa dni nie plodne. dopiero podczas przerwy mozna zajsc w ciaze :D. A swoja droga to plemniki moga przetrwac w ciele kobiety do 7 dni wiec jak bedziesz uprawiala seks ostatniego dnia brania tabletki istnieje ryzyko ze kobieta moze zajsc w ciaze.... zastanawia mnie to troche :|

rose

Biegły Uwodziciel
w przerwie można zajść w ciąze? od kiedy?? jesli bierze po 7 dniach nastepne opakowanie to nie zajdzie. ostatni dzień barnia tabletki jest ostatnim dniem bezpiecznego seksu pzdr :)

tyska

Cichy Podglądacz
Chodzi o to ze kochałam sie z chłopakiem w 16 dniu cyklu, tabletki biore zawsze dokładnie ale zawsze mam jakas taka niepewnosc dotyczaca możliwosci bycia teraz w ciaży :(

młoda

Podrywacz
Biorąc tabletki jesteś zabezpieczona przez wszystkie 28 dni, później kolejne 28 itd. Możesz spokojnie współżyć podczas przerwy, w której ma się pojawić okres, ale bardzo ważne jest, żebyś kolejne opakowanie rozpoczęła dokładnie ( :!: ) po 7 dniach. Inaczej będzie kapa, że tak powiem :p

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry