To jakaś nowomowa? Bo jedyne co mi przychodzi do głowy, po przeczytaniu tytułu, to jeżdżenie cipką po kostce sera feta aż do spełnienia. To jeżeli o to pytasz, to nie zdarzyło mi się. I chyba lepszy byłby do tego udawany ser feta, ten sałatkowy, ma mniej zwartą konsystencję, więc chyba doznania byłyby lepsze
To jakaś nowomowa? Bo jedyne co mi przychodzi do głowy, po przeczytaniu tytułu, to jeżdżenie cipką po kostce sera feta aż do spełnienia. To jeżeli o to pytasz, to nie zdarzyło mi się. I chyba lepszy byłby do tego udawany ser feta, ten sałatkowy, ma mniej zwartą konsystencję, więc chyba doznania byłyby lepsze
Lena, feta w slangu młodzieżowym to impreza, dosłownie:
«wystawne przyjęcie organizowane na czyjąś cześć lub z jakiejś okazji»
Więc koledze chodzi prawdopodobnie o seks po imprezie, taki rodzaj afterparty prawdopodobnie
Lena, feta w slangu młodzieżowym to impreza, dosłownie:
«wystawne przyjęcie organizowane na czyjąś cześć lub z jakiejś okazji»
Więc koledze chodzi prawdopodobnie o seks po imprezie, taki rodzaj afterparty prawdopodobnie
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.