W dalekiej przeszłości jak po randce dziewczyna kończyła u mnie w łóżku lub hotelu, to długie pieszczenie jej między nogami bez zdejmowania majteczek to kl bywały panny które były tak bardzo mokre że po sexie, kilka dało się przekonać żeby mi je zostawić, raz dziewczyna sama zostawiła mi majteczki mówić żebym o niej myślał jak będę robił sobie dobrze i spuszczał się na jej majteczk i wysyłał jej zdjęcie, ona za to brała moje boxerki, ktorymi wycierała się ze spermy piersi i twarzy. Spotykaliśmy się tylko weekendy, jak to stwierdziła żeby inne dupy po glowie nie chodziły, umówiliśmy się na trzymanie wymienionej bielizny w łóżku pod poduszka. Chciała też koszulkę moją którą miałem jak się spotkaliśmy i na sam koniec mi obciagnela, zarowno ona jak i, ja byliśmy cali w spermie, a ze to było na ławce w parku, nie mieliśmy czym się wytrze koszulką.. Wysyłała mi zdjęcia, codziennie na ktorym bylo widać jak ma ją na sobie leżąc juz w łóżku czy z łazienki, do cipki wsadzała sobie paluszki i wysyłała mmsa, że robi sobiebdobrze albo właśnie doszła w mojej koszulce i znów będzie w niej spać..Ja wysyłałem jej zdjęcie jej zalanych majteczek. Następna panienka jak zostawała na nocu mnie znalazła je kiedyś w szafie, w końcu opowiedziałem jej historie, niby się śmiała ze to gówniara musiała być, ale już nie pozwalała kończyć standardowo w gumce tylko wyjść i obspermić jej cyce.