• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Czy podglądacie

Mężczyzna

Dojebus Putas

Cichy Podglądacz
Następny troll...
Nie, autentyczna sytuacja. Wynajmowaliśmy mieszkanie w Józefosławiu pod Wawą i uczestniczyliśmy w forum Rogacz. No i tam ogłaszał się Bull, jak wielu i co się okazało? Że facet mieszka w budynku obok i od dawna podglądał moją byłą żonę. Gość wysoki, na forum miał ksywę Filip i był bodajże z Syrii ale nie chciał nic mówić o swojej przeszłości. Kutasa miał długości z 30 cm, ale niestety przy tym rozmiarze to już wyłącznie zwis. Za każdym razem przynosił nam whiskacza na spotkanie. Żona z początku się wzdragała przed spotkaniem z nim, ja jeszcze bardziej, ale ostatecznie się wkręciliśmy ze względu na niedobór przyzwoitych Polaków.

A teraz przeproś rogatego diabła.

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Don_Juan

Cichy Podglądacz
32603662.gif
Jak się ona nazywa? Dla brata pytam. 😏

Mężczyzna

Fikszyn

Cichy Podglądacz
Nie, autentyczna sytuacja. Wynajmowaliśmy mieszkanie w Józefosławiu pod Wawą i uczestniczyliśmy w forum Rogacz. No i tam ogłaszał się Bull, jak wielu i co się okazało? Że facet mieszka w budynku obok i od dawna podglądał moją byłą żonę. Gość wysoki, na forum miał ksywę Filip i był bodajże z Syrii ale nie chciał nic mówić o swojej przeszłości. Kutasa miał długości z 30 cm, ale niestety przy tym rozmiarze to już wyłącznie zwis. Za każdym razem przynosił nam whiskacza na spotkanie. Żona z początku się wzdragała przed spotkaniem z nim, ja jeszcze bardziej, ale ostatecznie się wkręciliśmy ze względu na niedobór przyzwoitych Polaków.

A teraz przeproś rogatego diabła.
30 cm miał powiadasz , kurde dla wielu to kłopotliwa sytuacja, nie wiem jak z tego wybrnąć.
Więc skoro sobie fantazjujemy to lecimy na całego , hehe lajcik ja tyle mialem jak sie urodziłem.
:cool: