mam takie pytanie , czy dziewczyna jak pisze ze boli ja brzuch, jest jej niedobrze i kreci sie w glowie, to juz definitywnie oznacza ciaze, aha i po jakim czasie od stosuknku pojawiaja sie takie objawy
Jest też coś takiego jak 'ciąża urojona'. Jeśli dziewczyna bardzo boi się, że wpadła, to siłą autosugestii może sprowokować wystąpienie takich objawów. Dlatego najpewniejszym sprawdzeniem, czy będzie dzidziuś (ew. skrobanka) nie jest obserwowanie organizmu, ale teścik ciążowy
te objawy niczego nie sugerują. Ja pierwsze mdłosci iałam dopiero na poczatku 4 miesiąca ciąży. Mam sporo kolezannek , które nie miały w ogóle wymienionych przez Ciebie objawów.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.