• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy mój penis jest ok?

Status
Zamknięty.

Blanco1994

Cichy Podglądacz
Witam.

Prosze nie usuwac mojego postu, bo jestem na prawde zdesperowany.. Mam 19 lat. Razem z moja dziewczyna planujemy zaczac wspolzyc, lecz ja nie jestem jeszcze gotowy, przez wielkosc mojego sprzetu. Jestem prawiczkiem, ona juz nie jest dziewica i wiem ze miala doczynienia z wiekszym penisem od mojego.. (jej byly mial 18 cm dlugosci i 14 cm obwodu) Uwazam ze moj sprzet jest za maly i nie dam rady stanac na wysokosci zadania.. Boje sie ze ona nawet go nie poczuje.. Moglibyscie go ocenic? Ile cm potrzeba aby dogodzic dziewczynie ? Pomozcie !! Dodam ze moj penis nie zmienia sie od 4 lat, jest szansa ze jeszcze urosnie i zgrubieje?

Oto zdjecia !

Image - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting

dziwne, że opowiada ci ile cm miał jej były. Szczerze mówiąc, głupie to z jej strony. Co do tego ile cm potrzeba żeby dogodzic dziwczynuie - nie ma jednej odpowiedzi. jednej więcej, jednej mniej. Ale mysle, że nie rozmiar jest najważniejszy. jak bedziesz tylko o nim myslał, to nie bedziesz miał żadnej satysfakcji z seksu.
Poza tym - dziwi mnie ta jednowymiarowość postrzegania seksu - "wszyscy" faceci rozmyslaja, czy mają dośc cm żeby dogodzićkobiecie - a czy kobiety tez tak rozmyslają czy bedą w stanie zaspokoic faceta? a może to faceci powinni też zacząć myslec o swoich potrzebach - pomysl, czy ona bedzie w stanie zaspokoic ciebie? to że nie jest dziwicą, nie ma tu żadnego znaczenia - ty ją postzregasz z pozycji prawiczka jako mega-doświadczoną boginię seksu, a co jesli jest inaczej?

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry