• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy kobiety wolą penisa obrzezanego czy ze stulejka

Mężczyzna

czuly_kochanek

Biegły Uwodziciel
Kobiety wolicie zabawiać się penisem obrzezanym ze stulejką czy może naturalnym i co was w nich podnieca?
W temacie porównujesz obrzezany vs ze stulejką, a w pierwszym poście obrzezany ze stulejką vs naturalny.
Który nie jest naturalny? ze stulejką czy obrzezany? Sam jestem po zabiegu obrzezania, ale to dalej naturalny oryginalny wacek, nie z silikonu ;)

Mężczyzna

Mafestus

Seks Praktykant
W temacie porównujesz obrzezany vs ze stulejką, a w pierwszym poście obrzezany ze stulejką vs naturalny.
Który nie jest naturalny? ze stulejką czy obrzezany? Sam jestem po zabiegu obrzezania, ale to dalej naturalny oryginalny wacek, nie z silikonu ;)
Ogółem autor trochę tu pomylił pojęcia. Stulejka to schorzenie napletka, które należy poddać operacji. Nie każdy je ma najwyżej 10% mężczyzn. Poprawnie pytanie powinno brzmieć penis z napletkiem, czy całkiem odsłonięty?

Mężczyzna

czuly_kochanek

Biegły Uwodziciel
Plusy zauważalne, ale nadal to krępujące gdy sie o tym z kimś rozmawia zwłaszcza w rodzinie
Co jest krępującego w byciu obrzezanym? U mnie w towarzystwie prawie wszyscy wiedzą i na początku większość kolegów od razu pytała czy mogę dłużej, jak z higieną i czy nie przeszkadza mi jak bokserki cały czas go ocierają. Natomiast koleżanki były ciekawe jak to wygląda (nie pokazywałem im) i czy faktycznie pomaga w przedłużeniu stosunku. Zabieg jak zabieg.

Kobieta

Lady Agatha

Podrywacz
Stulejka (łac. phimosis) – męskie schorzenie wrodzone lub nabyte polegające na zwężeniu ujścia napletka, które uniemożliwia (stulejka całkowita) lub utrudnia (stulejka częściowa) ściąganie napletka (we wzwodzie lub w stanie spoczynku penisa). Łacińska nazwa pochodzi od greckiego słowa φῑμός, czyli kaganiec.

Przy okazji dowiedziałam się jak jest po grecku kaganiec. Może się przydać.

Mężczyzna

Boy666

Nowicjusz
c77593d2fca5f802ed514481810d4948_big.jpg

O teraz udało się wkleić moje zdjęcie z odsłoniętą żołędzią , ładniejszy taki czy cały żołądź zasłonięta napletkiem ?