• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy kobiety też mają fetysz rękawiczek ?

Mężczyzna

Profus

Cichy Podglądacz
Niektórych mężczyzn ( w tym i mnie ) podnieca widok kobiet w długich rękawiczkach np. do jakichś skąpych sukienek, tak jak na zdjęciach w górnym rzędzie. A w dolnym rzędzie warianty męskie - zwykłe rękawiczki (krótkie) do ubrań z długim rękawem. Podnieca to niektóre kobiety czy się po prostu podoba ? Co sądzicie o tym żeby kobieta i facet byli tak ubrani podczas gry wstępnej przed rozebraniem się i przejściem do sedna ?

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Ja muszę go czuć jak najlepiej więc u mnie to odpada.
Chociaż nawet lubię te rękawice do samochodu u facetów czy motocykla. Ale nie ma to u mnie podłoża seksualnego.

Mężczyzna

eksperymentator

Seks Praktykant
Jakiś czas temu moja żona założyła dla żartu Czarne gumowe rękawiczki i stojąc za mną zaczęła mnie gładzić po twarzy i ustach. Strasznie mnie to podnieciło i teraz fantazjuję o tym jak w tych rękawiczkach rozsmarowuje mi spermę po ustach.